S FlixBusom do njemačkih gradova za 30KM!

Europski start-up FlixBus u suradnji s odlukom Uprave Bisstoursa pušta u prodaju ograničen broj karata po atraktivnoj cijeni od 30 KM, a odnose se na sve njemačke destinacije koje se mogu pronaći u zelenoj mreži, bilo povezane direktno s BiH ili s presjedanjima – priopćeno je iz FlixBus-a.

Akcija počinje 22. kolovoza u 11.00 sati i traje dva dana, a karte će biti dostupne putem FlixBus mobilne aplikacije.

Cijena se odnosi se na jednosmjerna putovanja iz primjerice Sarajeva, Kaknja, Zenice, Doboja, Dervente, a u periodu od 28. kolovoza do 27. rujna, izuzev putovanja u smjeru Münchena u periodu Oktoberfesta.

– Ovom akcijom zajedno s našim regionalnim partnerom Bisstoursom omogućili smo našim putnicima iz i u BiH povoljna putovanja prema najpopularnijim njemačkim destinacijama poput Münchena, Stuttgarta, Frankfurta, Berlina, Hamburga, Düsseldorfa, Dortmunda i drugih njemačkih destinacija koje se mogu pronaći u našoj zelenoj mreži – istaknula je voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE Petra Milanović.

Bosna i Hercegovina se pridružila zelenoj mreži prije nešto više od dva mjeseca kada je krenula prva linija Sarajevo – Dortmund, a vrlo brzo omogućene su i direktne linije prema Sloveniji. Trenutno je povezano nešto više od 20 destinacija iz BiH s više od 350 destinacija diljem Europe.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.