ROOT56: Party koji je riječ ZABAVA promijenio iz korijena

Prepune ulice, glazba koja njima teče, rijeke turista i zvijezde koje koračaju crvenim tepihom, slika su koja svakog ljeta Sarajevo svrstava među europske metropole koje se itekako isplati posjetiti.

Festivalske noći i ove godine nudile su svakodnevnu zabavu u kojoj svako može pronaći vlastiti užitak, ali se sinoć održani Jägermeisterov party, pod nazivom ROOT 56 izdvaja po svojoj specifičnosti.

Priča koja je započela prošle godine na isti dan, na istom mjestu u isto vrijeme, sinoć je u Centru za mlade na Grbavici imala svoj nastavak. Događaj koji je proteklih dana pobudio veliko zanimanje i za koji se tražila pozivnica više, zasigurno je opravdao očekivanja gostijuzvanica koji su od 23.00 sata počeli puniti dvoranu Centra.

Goste eventa ROOT 56 u ime brenda pozdravio je i kroz noć do jutarnjih sati vodio, šarmantni dvojac iz popularnog komada ”Dame biraju” Amila Terzimehić i Emir Fejzić. I kao što u svoj prepoznatljivi okus, poput čarolije ujedinjuje 56 različitih trava, biljaka i korijena, Jägermeister je sinoć u svom dobro znanom stilu odličnog domaćina ujedinio sadržaje i gostima priredio noć za pamćenje.

Slasne delicije iz kuhinje restorana ”4 sobe gospođe Safije” unikatne recepture osmišljene za ovu noć uz ekskluzivno predstavljen koktel ROOT 56 odgovarale su nepcu gostiju, dok su prepoznatljive Jägerete, služile u epruvetama omiljeni liker idealne temperature od minus 18 stupnjeva.

Svjetlosni efekti upotpunili su atmosferu koju je stvarao odlični DJs dvojac DJ Phil Jackson i DJ Indy, ne dopuštajući gostima trenutke predaha. Specijalna koreografija mažoretkinja iz Širokog Brijega dala je posebnu čar.

No, atmosferu do usijanja doveo je nastup Jägermeister Brass benda, najnovije hrvatske atrakcije po uzoru na njemački sastav Jägermeister Blasskapelle. Kostimografijom specifičan, ovaj puhački sastav upotpunjen bubnjarima i plesačicama na potpuno jedinstven način interpretirao je glazbene klasike, ali i novije hitove. Svi goste, njih preko 700, mogli su čuti kako zvuče White Stripesi i njihov hit Seven Nation Army, Duft Punk, Michael Jackson, kao i Rihanna uz saksofon i bubanj.

Točku na ”i” ljetnog provoda, stavio je Jägermeister s još jednim savršeno organiziranim partyem. Ostaje nam da čekamo slijedeće ljeto i još jedan party, za koji slobodno možemo reći da postaje tradicija. Do tada, neka vas okus omiljenog biljnog napitka, podsjeća na sve lijepe trenutke sa sinoćnjeg druženja.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: