Ronaldova bivša tvrdi da ima snimke i poruke koje će ga uništiti: ”On je j***** psihopat”

Nogometaš Juventusa Cristiano Ronaldo javno je prozvan od strane njegove bivše djevojke Jasmine Lennard. Britanska je starleta putem Twittera žestoko napala nogometnu zvijezdu pa bi se i s njom mogao naći na sudu.

Podsjetimo, Ronalda je za navodno silovanje optužila Amerikanka Kathryn Mayorga koja je nekoliko godina nakon incidenta odlučila podići optužnicu. Podršku joj je na prilično eksplicitan način pružila spomenuta Britanka koja nije štedjela s optužbama i uvredama.

Nakon puno razmišljanja odlučila sam se javiti Kathryn Mayorgi i njenom odvjetničkom timu te im ponuditi pomoć u optužbama za navodno silovanje. Imam informacije za koju vjerujem da će pomoći slučaju. Više od ičega ne volim nasilnike, ljude koji iskorištavaju svoju moć nad ljudima koji nisu u poziciji braniti se, napisala je Lennard na svom profilu na Twitteru, prenosi Gol.hr.

Ronaldo je, podsjetimo, priznao seksualni odnos s Amerikankom kao i njene tvrdnje da mu je govorila ”ne.

Ne znači ne. Stop znači stop. Ako nastaviš seksualni čin dom žena vrišti da prestaneš znači da si monstrum i silovatelj bez obzira koliko dobro udaraš loptu ili pjevaš.

On misli da će se izvući. Ne sad. Bila sam s njim u kontaktu cijelo desetljeće. Komunicirali smo skoro pa na dnevnoj bazi zadnju godinu i pol i u posjedu sam poruka i snimki koje će koristiti Kathryn i njezinom pravnom timu. Pokazat će njegov pravi karakter. Odbijam šutjeti jer se osjećam kao suučesnik, rigala je vatru Britanka pred cijelim svijetom.

Unatoč njegovim naporima da me ušutka te da stanem na njegovu stranu, odlučila sam sve podijeliti s vama kako bi sami mogli odlučiti. Može me pokušati tužiti, ali ovo je u javnom interesu. On je lažljivac i nasilnik. Tolike laži okružuju njegovu djecu, on je j***** psihopat, poručila je Ronaldova bivša te nastavila otkrivati detalje.

Tvrdi da je njegov život laž te da joj se hvalio kako vara aktualnu djevojku Georginu.

Meni je rekao da ako se budem viđala s drugima ili napustim kuću da će me oteti te moje tijelo narezati i baciti u rijeku. Da, imam dokaze za sve što govorim, on je psihopat. Ne bojim. Čuvala sam njegove prljave tajne cijelo desetljeće,ima toga još.

Ne sumnjamo da će ovo sve završiti na sudu, jer optužbe su prevelike da bi ih Ronaldo ignorirao.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.