,,Romeo i Julija na hercegovački način” ponovno do kraja napunili Kino Forum

Ono što malo kome uspije samo jednom, Zavičajnom klubu hercegovačkih studenata, predvođenog izabranom glumačkom vrstom, uspjelo je dva puta. Kino Forum je i sinoć bilo puno do posljednjeg mjesta. Iako je najava za ponovnu izvedbu trajala svega tri dana, i to je bilo dovoljno da se i ovaj put skupi više od 400 studenataželjnih kulturnih nota u ovo predblagdansko vrijeme.

Program je bio sličan kao i na prvoj Večeri kulture koja se održala u petak, 06.12.2013. godine. Poetski duo,Nikola Vranjković s pjesmom ,,Prijatelj” te Marko Boras s pjesmom ,, Mom starom” otvorili su sinoćnji spektakl originalnim emotivnim stihovima. Kako bi se nakratko razbio mirni i tužniji ambijent, potrudili su se ,,Nezavisni intelektualci” koji su sa svojim novim videouratkom pod nazivom Roloputoduševili široku masu originalnim i intelektualnim humorom. Sve je to bila uvertira u ono zbog čega su svi došli – tragikomedija ,,Romeo i Julija na hercegovački način”.

sava2 sava3

Unatoč tehničkim poteškoćama tijekom cijele večeri uvjetovanih od viših sila, glumačka postava u kojoj suDrago Barać, Ivan Kraljević, Ružica Jukić, Danijela Zeljko, Cvitan Jukić, Ivana Maslać i Darko Rebac ponovno je odradila sjajan posao i oduševila sve prisutne. Ne sumnjamo kako će ova predstava svoje nastupe zabilježiti i u novoj godini u nekim novim zagrebačkim okruženjima čime će dokazati svoj popularni status koji uživa između gotovo 1000 studenata i prijatelja koji su je pogledali u dva navrata. Još jednom treba istaknuti kako su svi akteri studenti i upravo je to fascinirajuća činjenica koja nam daje nadu u bolju i kulturno osvješteniju budućnost naših mladih.

www.esava.info

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.