Roditelji u Grudama ovaj mjesec ne moraju plaćati vrtić

U cilju održavanja i razvoja predškolske djelatnosti u proračunu Općine Grude su osigurana sredstva za potporu obiteljima s djecom rane i predškolske dobi.

U tu svrhu Općina Grude je uplatila sredstva na žiro račune vrtića na ime troškova boravka djece u svim grudskim dječjim vrtićima za mjesec svibanj 2024. godine.

Naime, u travnju je objavljen javni poziv za raspodjelu financijskih sredstava dječjim vrtićima na području općine Grude.

Kako je tada priopćeno, svrha ove mjere je poticanje uključenosti i obuhvaćenosti predškolske djece u programe ranog i predškolskog odgoja.

Na javni poziv su se mogli javiti dječji vrtići koji provode verificirane programe cjelodnevnog i poludnevnog boravka, a registrirani su na području općine Grude.

Mjera je ostvarena na način potpunog podmirenje troškova boravka djece u dječjim vrtićima za mjesec u kojem se nalazimo.

Stolac dugi niz godina ima jedan od najjeftinijih vrtića u Hercegovini

(www.jabuka.tv | Foto: Unsplash)

13 komentara

  • Lipo od vlasti…evo ce i Kraljevic.Nasa djeca danas u Mostaruimaju matural o cecer i da se nas vrli Kraljevic koji se stalno hvali nije u stanju toj djeci dati po.oc kao sto to cine mnoge opcine sa manjim proracunom …kao da ima djece puno.Najedi se Kraljevicu janjetine za te novce,ali budi siguran da te dica nece ,a mi roditelji pa.titi ni po cemu ljepome

  • Očekuje se izjasnjavanje putem globalne mreže pazi imena internet, odlazeceg čelnika najhrvatskijeg grada u Hrvata. Biti na prvom mjestu u ovoj konkurenciji je stvarno teško.
    Uvijek na prvome mjestu!

    Uz pjesmu, vjecnih stihova ….kamo dalje rodijace…..

  • Kakav nsjhrvatskiji grad u njemu srbs bo…nego gs vi prozvali …ovo je najudbaskije misto bilo k.ostalo.Ljudi udvasi sa Sirokog kroje politiguni dsju naloge .

  • Vrtići već najavljuju poskupljenja ovo već je neizdrživo za kućne buđzete hoće li konačno vlast sufinanciranje !,Sramota z akako kažu najrazvijeniju općinu

    • Bjedo, nemoj pravit sirotinju ako ih ne možeš izdržavati. Vi bi se kotili ko pacovi, mi svi da to financiramo. Udri je nekad oralno ili analno.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.