Roditelji tužili sina jer ne želi odseliti iz njihove kuće

Roditelji 30-godišnjeg Amerikanca poduzeli su pomalo drastične mjere kako bi natjerali sina da napusti roditeljsko gnijezdo – tužili su ga.

U sudskim dokumentima, prenosi BBC, navodi se kako Michael Rotondo ne plaća stanarinu niti pomaže u kućanskim poslovima te da je odbio prijedlog roditelja da mu financijski pomognu s 1100 dolara kako bi se smjestio negdje drugdje.

Christina i Mark Rotondo tužbu su podnijeli na sudu kod grada Syracuse u saveznoj državi New York 7. svibnja, nakon što su više mjeseci pokušavali natjerati sina da napusti dom.

Na lokalnom sudu rečeno im je da moraju dobiti presudu Vrhovnog suda jer je Michael dio obitelji. Roditelji kažu da njihov sin ne želi otići ni nakon nekoliko naloga za deložaciju, prenosi Večernji list BiH.

Odlučili smo da odmah moraš napustiti ovu kuću. Imaš 14 dana da odeš. Neće ti biti dopušteno da se vratiš, stoji u prvom pismu od 2. veljače, nakon kojeg su uz pomoć odvjetnika složili pravi nalog.

Postoje poslovi čak i za one s lošom radnom poviješću poput tebe. Nađi posao – moraš raditi!,  stoji u još jednoj od obavijesti. Sam Michael tvrdi pak da su mu roditelji dali prekratak rok za iseljenje te je pozvao sud da odbaci tužbu.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.