Rio Ferdinand se prisjetio kako je Roy Keane na treningu šakom udario mladog suigrača – Jabuka.tv

Rio Ferdinand se prisjetio kako je Roy Keane na treningu šakom udario mladog suigrača

Roy Keane će ostati upamćen kao jedan od najboljih veznjaka svoje generacije, ali i kao jedan od tvrdih, čvrstih, agresivnih i prgavih nogometaša koji nije uzmicao od sukoba ili tučnjava.

Često ih je i sam znao isprovocirati, a jedne takve s treninga Manchester Uniteda prisjetio se njegovi bivši suigrač Rio Ferdinand.

Ta scena osim Keanea uključuje i tad mladog Chrisa Eaglesa koji se pokušavao ugurati u jaku momčad Manchester Uniteda. Njegovo zalaganje na treninzima nije se baš svidjelo Keanu koji je bio Eaglesova meta tijekom vježbe rezervne momčadi kroz koje se Keane vraćao nakon ozljede.

Sjećam se kad ga je Keane jednom udario šakom. Eagles je bio mlad. Dobro mu je to došlo, priča Ferdinand i objašnjava što se točno dogodilo.

Vjerojatno se Roy vraćao nakon neke ozljede ili nije nastupao pa je igrao s rezervama i mladim igračima. Među njima su bili Eagles i Lee Martin koji su bili napasni. Eagles je u jednoj ili dvije prilike zakasnio u startu pa ga je Roy upozorio da uspori. Kad je lopta ponovno došla do Roya, Eagles je htio impresionirati, priča Ferdinand i objašnjava da je u toj akciji Keanea i povukao za dres, piše Index.

Roy se samo okrenuo i udario ga šakom. Pitao sam ga što mu je i zašto to radi. Rekao sam mu da je Eagles tek klinac i upozorio ga.

Unatoč tome što je proveo pet godina u Manchester Unitedu, Eagles je za klub skupio tek 17 utakmica. Keane je s Unitedom osvojio 17 trofeja.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.