Rezultati izborne ankete na portalu jabuka.tv

Danas u 14:00h zatvorena je velika izborna anketa portala jabuka.tv. Uzorak ankete je 3,500 različitih posjetitelja iz cijele Hercegovine. Pogledajte za koga su naši posjetitelji glasovali:

[poll id=”13″]

Široki Brijeg

[poll id=”5″] [poll id=”6″]

Na području općine Široki Brijeg birališta su otvorena jutros u 7 sati i za sada sve protječe bez poteškoća, potvrdio je predsjednik Općinskog izbornog povjerenstva Široki Brijeg Dalibor Markić. Po njegovim riječima, 34 birališta su otvoreno jutros na vrijeme i 1 mobilni je krenuo na teren. U općini Široki Brijeg ukupno je registrirano 21639 birača.

GRUDE

[poll id=”7″] [poll id=”8″]

Na području općine Grude birališta su otvorena jutros u 7 sati i za sada sve protječe bez poteškoća, potvrdio je Feni predsjednik Općinskog izbornog povjerenstva Grude Ante Kolobarić. Po njegovim riječima, 18 redovnih birališta i 1 za glasovanje u odsustvu otvorena su jutros na vrijeme i 2 mobilna tima su krenula na teren. U općini Grude ukupno je registrirano 12111 birač.

POSUŠJE

[poll id=”9″] [poll id=”10″]

Na području općine Posušje birališta su otvorena jutros u 7 sati i za sada sve protječe bez poteškoća, potvrdila je Feni predsjednica Općinskog izbornog povjerenstva Posušje Ivanka Arapović Galić. Po njezinim riječima, svih 19 biračkim mjesta otvoreno je na vrijeme i mobilni tim je krenuo na teren. U općini Posušje ukupno je registrirano 12712 birača.

LJUBUŠKI

[poll id=”11″] [poll id=”12″]

(www.jabuka.tv)

 

 

9 komentara

  • A moj Raviću pa ni ovdje nisi moga pobijediti.I čuj Žarko svega 7%.Bolje vam da ne dajete ove ankete,jer nemaju veze s realnosti.Svak zna da će opet biti Miro,Žare drugi

  • ti znas tko ce pobijediti?..moli boga da dobiju ovi iz sos-a da ti dijete sutra ima sta jesti a ne da gleda za gazdinim sinovima..dosta je nepismenih cobana bilo..

  • Aw, this was a very nice post. In thought I want to put in writing like this additionally – taking time and precise effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and not at all seem to get one thing done.

  • I have seen that nowadays, more and more poplee are now being attracted to cameras and the subject of digital photography. However, being a photographer, you should first devote so much time deciding which model of camera to buy and also moving via store to store just so you could possibly buy the least expensive camera of the trademark you have decided to decide on. But it doesn’t end just there. You also have to take into account whether you can purchase a digital digital camera extended warranty. Thanks a bunch for the good points I received from your site.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.