Birališta otvorena u 7 sati

Na području općine Čapljina birališta su otvorena jutros u 7 sati i za sada sve protječe u najboljem redu. Kako je kazala predsjednica Općinskog izbornog povjerenstva Čapljina Jasna Jelčić, u općini Čapljina ukupno je 36 biračkih mjesta, i ukupno je registrirano 21 346 birača.

Na području općine Čitluk sva birališta su otvorena jutros u 7 sati i za sada sve protječe u najboljem redu, kazala je u izjavi za Fenu predsjednica Općinskog izbornog povjerenstva Čitluk Anica Nakić.Po njezinim riječima, na području općine Čitluk sva 23 biračka mjesta otvorena su na vrijeme, a registrirano je ukupno 12915 birača.

Na području općine Neum na vrijeme su, jutros u 7 sati, otvorena biračka mjesta. Na području Neuma svih 7 birališta otvoreno je točno u 7 sati bez ikakvih problema, a ukupno je registrirano 3523 birača, kazao je u izjavi za Fenu predsjednik Općinskog izbornog povjerenstva Neum Petar Raguž.

Na području općine Ravno na vrijeme su, jutros u 7 sati, otvorena biračka mjesta, a birači na lokalnim izborima odlučuju o članovima općinskih vijeća i načelnicima općina. Kako je za Fenu potvrdila predsjednica Općinskog izbornog povjerenstva Ravno Kristina Šimunović, svih 6 birališta u općini Ravno otvoreno je na vrijeme, a ukupno je registrirano 1266 birača.


Na području općine Stolac birališta su otvorena jutros u 7 sati i za sada sve protječe u najboljem redu, potvrdio je predsjednik Općinskog izbornog povjerenstva Stolac Ivan Perić. Po njegovim riječima, 18 birališta je otvoreno jutros na vrijeme i 3 mobilna tima su krenula na teren. U općini Stolac ukupno je registrirano 10628 birača.

Na području općine Prozor/Rama birališta su otvorena jutros u 7 sati i za sada sve protječe bez poteškoća, potvrdio je predsjednik Općinskog izbornog povjerenstva Prozor/Rama Mile Anić. Po njegovim riječima, 32 birališta su otvoreno jutros na vrijeme i 2 mobilna tima su krenula na teren. U općini Prozor/Rama ukupno je registrirano 11141 birač.

Na području općine Široki Brijeg birališta su otvorena jutros u 7 sati i za sada sve protječe bez poteškoća, potvrdio je predsjednik Općinskog izbornog povjerenstva Široki Brijeg Dalibor Markić. Po njegovim riječima, 34 birališta su otvoreno jutros na vrijeme i 1 mobilni je krenuo na teren. U općini Široki Brijeg ukupno je registrirano 21639 birača.

Na području općine Grude birališta su otvorena jutros u 7 sati i za sada sve protječe bez poteškoća, potvrdio je Feni predsjednik Općinskog izbornog povjerenstva Grude Ante Kolobarić. Po njegovim riječima, 18 redovnih birališta i 1 za glasovanje u odsustvu otvorena su jutros na vrijeme i 2 mobilna tima su krenula na teren. U općini Grude ukupno je registrirano 12111 birač.

Na području općine Posušje birališta su otvorena jutros u 7 sati i za sada sve protječe bez poteškoća, potvrdila je Feni predsjednica Općinskog izbornog povjerenstva Posušje Ivanka Arapović Galić. Po njezinim riječima, svih 19 biračkim mjesta otvoreno je na vrijeme i mobilni tim je krenuo na teren. U općini Posušje ukupno je registrirano 12712 birača. (F)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.