Revijom Emira Medića svečano otvoren najveći modni događaj u BiH

U nedjelju navečer službeno je otvoren 40. Nivea BH Fashion Week Sarajevo, koji će trajati do utorka 24. travnja 2018. godine. Održava se na atraktivnoj lokaciji na Ilidži, u predivnom Kongresnom centru hotela Hills 5*.

Emir Medić, gost iz Njemačke, svojom je revijom svečano otvorio večer mode, glamura i blještavila. Predstavio je svoju novu kolekciju “Generation Z ss18“, koja je inspirirana generacijom koja novim koracima korača kroz svijet.

Od čovjekova prvoga daha postoji kretanje. Kretanje je konstantno i nepromjenjivo. Kontinuirano egzistira (postoji), iako ne slijedi nikakav ideal. Pomaže nam dostići ciljeve, otvara nam nove puteve i onda kada toga u datom trenutku nismo svjesni. Upravo styling i koncept vizualnoga identiteta za kampanju 40. Nivea BH Fashion Week Sarajevo potpisuje Emir Medić.

Fotografije su nastale na lokaciji umjetničke akademije Kunstakademie Düsseldorf (Njemačka). Za make up se pobrinula “Lisa Knape 21Agency”, a nastale su pred objektivom talentiranoga modnoga fotografa Dome Darko. Zaštitno lice kampanje je Chantal Ayse.

Nakon revije Emira Medića, uslijedile su revije Škole modnoga dizajna (Nizama Ibrahimspahić, Ehlimana Hrapović Omanović, Sabrina Lukač i Amela Lulić), Emine Husedžinović Ibrahimović te modne kuće Paradi Couture.

Emina Husedžinović Ibrahimović, poznata bosansko-hercegovačka dizajnerica koja od samoga početka realizacije ovoga projekta u BiH predstavlja svoje kolekcije na istom. Nova kolekcija “Secession” žanrovski je visoka moda.

Upravo Emina Husedžinović Ibrahimović prošle je godine s Lejlom Bušatlić, koja je povjesničarka umjetnosti, pokrenula Školu modnoga dizajna koja već traje 6 mjeseci.

Paradi Couture modna je kuća koja podvlači unutarnju ljepotu žene. Elegancija, ženstvenost, umjetnost, snaga i ljubav sačinjavaju Paradi. Logo ovoga modnoga branda simbolizira drvo života, što znači unutarnji rast i razvoj.

Za odličan after party pobrinuli su se vinarija Čoka i Ždrepčeva krv, sokovi i voda Vivia te kava Bristot.

Modna agencija Abc Models Managament International, koja je 2015. godine dobila priznanje u Ženevi za najbolju modnu i managament agenciju u Istočnoj Europi, organizator je i izvršni producent ovoga najvećega modnoga događaja u BiH.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.