Reportaža o Dubrovniku u Huffington Postu

U britanskom izdanju “Huffington Posta” objavljena je atraktivna reportaža o Dubrovniku i preporuka za poznati hotel Vilu Orsulu iz pera eminentnoga britanskog “gastro i travel” novinara Ruperta Parkera.

On je u Dubrovniku boravio početkom kolovoza i u reportaži u jednom od najčitanijih svjetskih portala, koji ima 5,5 milijuna individualnih posjetitelja mjesečno, donio svoje impresije o Dubrovniku.

Uz ostalo, autor je preporučio što sve treba raditi i vidjeti u Dubrovniku, pa između ostalog predlaže vožnju žičarom, posjet Muzeju Domovinskog rata na Srđu, izlet brodom na otok Lokrum, posjet nekom od programa Dubrovačkih ljetnih igara, te ručak u nekom od poznatih dubrovačkih restorana, kao što je Proto.

Rupert Parker poznati je britanski autor, specijaliziran za gastronomiju i putovanja i svoje tekstove objavljuje na poznatim britanskim portalima i dnevnim novinama, te časopisima specijaliziranim za putovanja i gastronomiju.

U svojoj reportaži o Dubrovniku posebno je opisao i boravak u hotelu Vila Orsula, gdje je odsjeo, te uz ostalo naglasio “u Dubrovniku sam treći put i nanovo sam dirnut drevnim zidinama grada koji leži na Jadranu i vrvi turistima, a odsjeo sam u vili Orsula, koja se smatra najluksuznijim smještajem u Dubrovniku i s čime se apsolutno slažem”. (Fena)

(www.jabuka.tv)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.