Nakon što je prije nekoliko dana najavio novi Clio iz Renaulta stižu i prve konkretne stvari – ovo je prvi pogled u kabinu nove generacije modela.

Za razliku od najavnog videa koji gotovo ništa nije otkrio, nove fotografije u potpunosti razotkrivaju izgled interijera. I doista, Clio postaje glasnik novih stremljenja i sve prisutne digitalizacije. Njegov je najveći, točnije najširi, a pritom mislimo na središnji zaslon infotainmenta.

Odmah ispod zaslona nalazi se red klasičnih tipki putem kojih je moguća regulacija grijanja sjedala, zaključavanja i sl. Dobra vijest su i odvojene komande klimatizacije. Kvalitetniji materijali i dulji popis opreme su ovdje realnost, kao i mogućnost opcijskih nadogradnji.

Nova generacija modela je za Renault izuzetno bitna, piše Index Auto, pa ne čudi što u Renaultu s posebnom pažnjom pripremaju plasman na tržište:

Peta generacija je za nas bitna jer je to najprodavaniji model u segmentu i drugi najprodavaniji model u Europi, naglašava Laurens van den Acker iz odjela korporativnog dizajna.

A kad je u pitanju eksterijer očekujte da ga vidite već sutra.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.