Rekordno iseljavanje iz BiH tijekom prošle godine – Jabuka.tv

Rekordno iseljavanje iz BiH tijekom prošle godine

Posljednji podaci o odlasku bh. stanovništva alarmantni su.

Eurostat je ažurirao podatke o broju izdanih prvih dozvola za bh. građane u 2019. godini, jer su nedostajali podaci za Njemačku, a na svom Facebook profilu to je analizirao analitičar Faruk Hadžić.

S ažuriranim podacima, postavljen je rekord od 71.375 izdanih dozvola, a samo u Njemačkoj je izdano 31.765 dozvola, što je gotovo dvostruko nego u 2018. godini. Samo u posljednje dvije godine je izdano 125.137 prvih dozvola za naše građane u EU. Je li napokon vrijeme da shvatimo ozbiljnost ovog problema ili ćemo se svađati oko tema od kojih obični građani nemaju koristi, pita se ovaj analitičar.

Treba reći da još uvijek nedostaju podaci za Švedsku, tako da će ovaj broj još narasti, dodao je.

REKORDNO ISELJAVANJE U 2019. GODINI – 71.375 IZDATIH PRVIH DOZVOLA U EU❗️EUROSTAT je ažurirao podatke o broju izdatih…

Posted by Faruk Hadžić on Friday, 28 August 2020

Zabrinjavajući podaci Eurostata: BiH u dvije godine napustilo 100 tisuća ljudi

(www.jabuka.tv)


11 komentara

  • Nista alarmantno. Sve ce to rijesiti Djaferovic i Cikotic , popunjavanjem sa turistima iz Pakistana.Oni ce vise trositi , a i sexsualno ce zamijeniti ove istrosene Bosance , a sto je najbitnije imati ce vecinu tj. popis i zbir preko 51%. Biti ce to uzivanje u drzavi koja se raspada.

  • i ove uhljebe čeka ista sudbina samo će im ovi još pomazati žensku čeljad zlo radit a dobru se nadat ne ide nestat će odakle se drpalo

  • Ovo nisu ni blizu točni podaci. Mi Hrvati ne trebamo uopće dozvole, imamo HR putovnice i ne odjavljuje mi se iz BiH. A svi znamo koliko je Hrvata otišlo i još odlazimo Ito ubrzano.
    A što se vlasti tiče, lako je za njihovu brigu za ovaj problem. Oni se brinu samo za sebe i svoje. To je kvarljiva sorta, i jako smrde. Fuj, gade mi se.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.