Regionalna zvijezda Željko Joksimović u subotu stiže u Mostar

Da je jedan od najpopularnijih izvođača u regiji, dokazao je i u nedjelju, napunivši zagrebački Lisinski. Jednako dobar koncert očekuje i u Hercegovini, na koji je i sam pozvao svoje obožavatelje.

Glazbeni spektakl pod generalnim sponzorstvom HT Eroneta i medijskim pokroviteljstvom portala Jabuka.tv započet će u 20:00 sati u sportskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu, koja će svoja vrata posjetiteljima otvoriti već u 18:30 sati, kako bi se izbjegle gužve na ulazima.

Ulaznice po pretprodajnim cijenama- 15 KM I 20 KM vrijedit će sve do dana koncerta, kada će biti skuplje. Na ovlaštenim prodajnim mjestima ih neće biti moguće kupiti samo na blagdan Božića.

Stoga požurite na info pult Mepas Malla i Forest lounge bar (Mostar), Kavanu kod Duje (Široki Brijeg), Grand caffe (Posušje), Caramel caffe bar (Park &Shop, Tromeđa), a u sustavu kupikartu.ba je moguća i online kupnja.

Željko Joksimović sa svojim 20-članim timom u Hercegovinu stiže na dan koncerta u subotu, gdje će odsjesti u ekskluzivnom hotelu Mepas.

U konferencijskoj dvorani “Queen” zakazana je o press konferencija koja će se održati s početkom u 15:00 sati. Sve novosti pratite na facebook stranici PRimera i na portalu Jabuka.tv 

(www.jabuka.tv)