Regeneracija d.o.o iz Velike Kladuše i ove godine na Sajmu gospodarstva Mostar 2022.

Na Sajmu gospodarstva Mostar 2022. i ove godine se na štandu JP Autoceste FBIH u Paviljonu 2 predstavlja i njihova partnerska tvrtka na projektu izgradnje Koridora Vc – Regeneracija d.o.o. iz Velike Kladuše.

Sa osnovnom djelatnošću proizvodnje i instaliranja uređaja za pročišćavanje otpadnih i oborinskih voda, te izradu vodovodnih sustava, djeluju od 2005. i do danas su izrasli u lidera na bh tržištu, kada je u pitanju proizvodnja u ovoj oblasti.

Osnovna djelatnost tvrtke Regeneracija d.o.o. je proizvodnja i instaliranje uređaja za pročišćavanje otpadnih i oborinskih voda, te izrada vodovodnih sustava

U asortimanu imamo proizvode od armiranog poliestera, a prije tri godine smo započeli raditi i polietilensku varijantu. Proizvodimo šahtove, slivnike, pumpne stanice, cisterne za pitku i tehničku vodu. Dakle, kompletan asortiman za pročišćavanje oborinske i fekalne vode, kazala je Martina Mišić iz tvrtke Regeneracija, te dodala kako su aktivno radili i za vrijeme pandemije.

Vrijedno smo radili, trudili se da budemo još bolji i opravdamo naziv lidera u odvodnji. Sa JP Autoceste FBIH surađujemo već dugo, a trenutno su u tijeku projekti na autoputu na dionici Tarčina. Godinu i pol sudjelujemo i na radovima na dionici Počitelj- Zvirovići. Ono što je važno istaknuti je i da izvodimo radove na sistemu odvodnje, istaknula je Mišić.

Dobra dugogodišnja suradnja sa JP Autoceste FBiH

Svi radni procesi do finalne izvedbe popraćeni su sustavom upravljanja kvalitetom EN ISO 9001, koji je uveden 2008. a recertificiran 2012.

Zaštita i unapređenje okoliša i prirodnih resursa se provodi primjenom normi EN ISO 14 001 koji je uveden kao integrirani sustav upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša 2012. Djelatnici Regeneracije u svom tehnološkom procesu primjenjuje sve inovacije iz ove oblasti, postižući respektabilnu produktivnost i kvalitet svojih proizvoda i usluga. Svi proizvodi prilikom isporuke i ugradnje posjeduju predviđene ateste, upustva za rukovanje i održavanje.

Svoje poslovanje Regeneracija je proširila i na regiju.

Imamo Regeneraciju u Crnoj Gori, a od sada i u Hrvatskoj. Za nas je značajno istaknuti i da smo ugovorili odvodnju objekata sa kompanijom STRABAG u Hrvatskoj, na pristupnim putevima oko Pelješkog mosta, kazala je Mišić.

Štand tvrke Regeneracija d.o.o. se nalazi u Paviljonu 2 Sajma gospodarstva Mostar

Tvrtku Regeneracija posjetite na štandu JP Autoceste FBIH u Paviljonu 2 Sajma gospodarstva Mostar 2022. sve do subote u vremenu od 10.30 – 18.30 sati.

*Sponzorirani članak