Redesign of fun – najisčekivaniji event godine u Sarajevu

Fanovi s nestrpljenjem očekuju datum i lokaciju ovogodišnjeg Jägermeister eventa. Nakon prošlogodišnjih, JMspirit Selected i Root 56 evenata održanih u Centru za mlade na Grbavici, gdje je tisuće gostiju plesalo do zore uz hitove grupe S.A.R.S., mikseve DJ Pill Jacksona, te neobičnog nastupa Jägermeister Brass benda, na pragu smo još jedne nezaboravne noći koju Jägermeister priprema za svoje vjerne fanove.

Event za koji se traži pozivnica više, ovaj put pod nazivom ‘Redesign of fun’, održat će se u četvrtak, 18. kolovoza u Domu mladih na Skenderiji. Druga, veća lokacija ugostit će još više gostiju, ponuditi novi sadržaj i cjelonoćnu zabavu.

“Znamo da je Jägermeister event dobio titulu najboljeg ljetnog provoda u Sarajevu, ali smo također svjesni da nakon svakog ovakvog eventa sebi postavimo cilj koji iduće godine trebamo nadmašiti, da budemo još bolji. Ove godine koristimo priliku da svim vjernim fanovima predstavimo redizajnirani izgled boce koja krije prepoznatljivi Jägermeister okus. Crno-narančasta kombinacija, uz prepoznatljiv lik jelena, oduvijek je bila sinonim za kvalitetu i zabavne trenutke provedene s prijateljima. Osim toga, Jägermeister je diljem svijeta prepoznat kao brand koji organizira nezaboravne evente i sponzorira urbane koncepte, većinom povezane uz glazbu. Mi se trudimo postići i zadržati taj status u BIH, poglavito s našim velikim eventima u Sarajevu za vrijeme najatraktivnijeg perioda, SFF-a.

Nastavljamo s ovogodišnjim, koji će, nadamo se, biti uspješni nasljednik. Ponovo smo okupili tim ljudi koji će doprinijeti uspješnosti izvedbe samog eventa. Catering smo prepustili vještim rukama Gabriele Ključe, koja pravi remek djela na tanjuru, a ovog će puta, dodajući kapljicu Jägera, stvoriti čaroliju okusa za nepce. Bh. blogerica, Dženana Ćosović, poznatija pod nazivom Šljokica, bit će zadužena za cjelokupni izgled Jägeretta. Uz make up i frizuru, zadužena je i za redizajn prošlogodišnje male crne haljine koju će Jägerete nositi na ovogodišnjem partyu, a sve u skladu s nazivom samog eventa – Redesign of fun” – šapnuli su nam iz zastupništva Jägermeistera u BiH.

Izvođače još uvijek čuvaju u tajnosti, te su pozvali fanove da prate službenu Jägermeister stranicu, gdje će u narednim danima objave otkrivati sadržaj i informacije na koji način se može doći do pozivnice za ‘Redesign of fun’ event.

Sve one koji budu imali priliku biti dijelom ove redizajn priče kroz sadržaje će voditi Nedim Malkočević, koji je preuzeo voditeljsku palicu ovogodišnjeg eventa.

Are you in?

Komentiraj: