Red bull došao na Sveučilište u Mostar iznenaditi studente – student iznenadio Red bull!

Mostarsko Sveučilište je izabrano zajedno s 400 sveučilišta diljem svijeta, u 50 zemalja, na 6 kontinenata, da bude dio Red bullova iznenađenja. I bio je. S tim što se iznenadila ekipa Red Bull-a. Naime, sinoć je ‘s neba’ sišao sanduk sa 600 limenki Red bulla , koji je ujutro trebao dočekati studente i dati im krila da lakše prođu kroz još jedan dan prepun predavanja.

Međutim, tijekom noći sanduk s limenkama ovog napitka je ispražnjen prije vremena a iznenađena ekipa Red bulla nije zatekla niti kameru koja je bila postavljena u sanduk s pićem. No, kako nam je rekao Davor Konjovod, student brand manager, došlo je do interne intervencije, a student koji je otuđio kameru, nakon što je čuo da postoje još tri kamere koje su snimale cijeli događaj vratio je vlasnicima uređaj.

I pored spomenutog ‘incidenta’ akcija iznenađenja smatra se uspjelom a ekipa Red bulla je zadovoljna kako je sprovedena. Studenti koji su se zatekli na mjestu zbivanja će svakako još dugo prepričavati što se sve događalo u noći iznenađenja koje je pripremio Red bull.

Pogled.ba

 

7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.