Reakcija Hercegovke: “Smješteno nam je, nismo krale robu po Splitu”

Nakon informacija koje su jučer objavljene u medijima o tome da su dvije dame u zrelim godinama doputovale iz BiH kako bi krale po Splitu te su iz trgovačkog centra “City Center one” ukrali robe u vrijednosti većoj od 4.500 KM, reagirala je jedna od navedene dvije žene.

Kako je navedeno, riječ je o S. S. (31) iz Mostara i njezinoj devet godina starijoj prijateljici N. R. iz Nevesinja. N. R. obratila se redakciji portala Klix.ba kazavši da nisu točni navodi o krađi.

Taj dan smo bile u Splitu i obavile smo normalnu kupovinu. Sve smo naravno i platile, a za to imamo i dokaze. Imamo originalne fiskalne račune izdate u subotu za svaki komad robe što je kupljen. Znamo iz kojeg razloga i zašto nam je smješteno, ali odvjetnik nas je savjetovao da ne navodimo detalje jer je tužba u tijeku, kazala je Radić.

Inače, prvobitnu informaciju objavila je Slobodna Dalmacija te je u navedenom tekstu istaknuto da su obje žene nakon uhićenja u dovedene u prostorije Druge policijske postaje gdje je nad njima provedena kriminalistička obrada i obje su zaradile kaznene prijave za krađu, a ukradena roba je vraćena.

Mostarka i Nevesinjka krale po trgovačkom centru u Splitu

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.