Razmažena mladenka tražila tri zaručnička prstena: Mora mi ići na svaku kombinaciju

Zaručnički prsten jedan je od najznačajnijih komada nakita u životu, stoga nije ni čudo da neke žene imaju određene zahtjeve u vezi njega.

Ipak, uvijek postoji granica koja se ne bi trebala prijeći, a to se odnosi i na količinu zaručničkih prstena koje jedna žena dobije, prenosi The Sun.

Jedna je žena otkrila kako je od zaručnika tražila tri prstena, kako bi joj odgovarao uz svaku kombinaciju.

Svoju objavu podijelila je u Facebook grupi “That’s It, I’m Proposal Shaming”, u kojoj se inače dijele bizarne priče o zarukama. Ova mladenka priznala je da je razmažena, ali i da je njezin suprug znao u što se upušta kada je rekao da se želi oženiti s njom.

Jako sam izbirljiva što se tiče nakita, uvijek se mora slagati. Ako nosim srebrno, sve treba biti srebro. Ako nosim zlatno, sve treba biti zlato. I ako nosim ružičasto zlato, sve mora biti takvo, napisala je.

Većina mladenki ima samo jedan prsten koji nosi svaki dan, ali ona želi svaki dan mijenjati svoj kako bi joj odgovarao uz odjeću.

U stvari i imam tri zaručnička prstena. Srebrni s dijamantima s kojim me zaprosio te zlatni i od ružičastog zlata. Djevojke, ako vas muškarac ne voli dovoljno da se osigura da vaš opsesivno-kompulzivni poremećaj ne divlja, vrijeme je da nađete novog muškarca, završila je ona svoju priču.

Njezina objava brzo je prikupila nekoliko tisuća negativnih komentara.

“To nije poremećaj, to se zove razmaženost”, komentirala je jedna korisnica. “Toliko si površna i plitka, kao lokva”, glasio je jedan komentar. “Koliko si samo razmažena. Ovo je stvarno presmiješno”, komentirala je jedna djevojka.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.