Različite mjere za zaštićene: Epilog masaže u kabinetu UNO BiH

Najteže kazne dobile su masirana Aida Đuzel, a uz nju i Jasmina Halilović – zbog neprijavljivanja slučaja, koja jedina nije imala ‘leđa’. ‘Masera’ Davora Džombića od otkaza je spasio član Upravnoga odbora Uprave za neizravno oporezivanje (UNO), Zoran Tegeltija, doznaje Faktor.ba.

Masirana Aida Đuzel i Jasmina Halilović najvjerojatnije će dobiti otkaz, dok će ‘maser’ Davor Džombić proći sa oštrom disciplinskom mjerom – epilog je nedavne masaže u kabinetu pomoćnika direktora Sektora za poreze u Upravi za neizravno oporezivanje BiH.

Tako su Aida Đuzel i njezin maser, Davor Džombić, različito kažnjeni za isti užitak, dok je najdeblji kraj izvukla Jasmina Halilović, jer nije neposrednoga rukovoditelja, ili Odsjek za unutarnju kontrolu, obavijestila o događaju u kabinetu pomoćnika direktora.

Grupa službenika UNO, među kojima je i Jasmina Halilović, na ruke direktora Mire Džakule poslala je dopis 17. ožujka, u kojem navode da se toga dana od 14.45 do 15.55 sati nije moglo ući u službene prostorije pomoćnika direktora Sektora za poreze, piše Faktor.ba.

“Obavljanje službene dužnosti bilo je onemogućeno jer je Aida Đuzel zaključala vrata da bi je kolega Davor Džombić, bez garderobe, masirao na radnom stolu pomoćnika direktora, što se vidi na fotografijama koje su priložene, a koje su slikane iz susjedne prostorije.”

Ovaj dopis nije bio dovoljan pa su svi radnici Sektora za poreze morali napisati izjavu o svom viđenju događaja. A kada i to nije bilo dovoljno, dopunili su je opisom osobnoga postupanja o slučaju ‘masaža’. S obzirom na to da se masaža dogodila u petak poslije 14 sati, a kako većina pomoćnika petkom uglavnom poslije džume (molitve u džamiji) i ne dolazi na posao, zaposleni radnici nisu mogli prijaviti nedolično ponašanje.

(www.jabuka.tv)

8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.