Raspored misa u Širokom Brijegu za blagdane, ove godine rana misa bdijenja umjesto polnoćke

Župa Široki Brijeg objavila je raspored svetih misa za predstojeće božićne blagdane.

U četvrtak je Badnji dan. Svete mise bit će u 6 (zornica) i u 7 sati na Širokom Brijegu. Nakon toga bit će uređivanje crkve i neće biti mogućnosti za ispovijed.

Mise polnoćke ove godine ne može biti radi zdravstvenih mjera i zabrane kretanja. Na Badnju večer 24. prosinca na Širokom Brijegu bit će u 18 sati sveta misa bdijenja na koju pozivamo obitelji, mlade i djecu. Poslije te svete mise bit će igrokaz uz žive jaslice.

Molimo sve vlasnike trgovina i kafića i sve poduzetnike da na Badnju večer prestanu raditi najkasnije u 17 sati. Neka te večeri obitelji naše župe budu na okupu za obiteljsku molitvu. Blagdan Kristova rođenja dočekajmo u miru i radosti, pozvali su iz širokobriješke župe.

U petak je Božić! Svete mise su: na Širokom Brijegu u 6:30, 8 i 10 sati. Nema svete mise poslije podne. Svete mise na filijalama su: Grad u 7, Dobrkovići u 9, a Čerigaj, Knešpolje, Privalj, Turčinovići i Uzarići u 10 sati, objavljeno je na službenoj stranici Gospin-brig.info.

U subotu je svetkovina sv. Stjepana. Svete mise su na Širokom Brijegu i na filijalama kao i nedjeljom. Na Privalju je sveta misa u 10 sati.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.