Raskošne boje za kosu koje donose mladolik izgled | Jabuka.tv

Raskošne boje za kosu koje donose mladolik izgled

Moć dobrog frizera i dobre frizure poznata je svima zbog čega se u potrazi za promjenom i osvježenjem nerijetko okrećemo upravo frizerima.

Nekoliko laskavih rezova promijenit će ne samo kako izgledate, već i kako se osjećate, a frizura koja skida nekoliko godina i ističe ono najbolje uvijek je rezultat kojem težimo.

Osim različitih dužina koji variraju od pixie kratke kose do dugih uvojaka, svijet kose donosi raskoš različitih nijansi među kojima se krije ona savršena nijansa za baš svakoga, piše Journal.hr.

Od nježnih nijansi plave do bogatih tamnih tonova, nekoliko boja za kosu istaknulo se kao savršeni izbor ako poželite osvježiti svoju frizuru i usput najbezbolnije moguće skinuti nekoliko godina.

Baš poput bob i lob frizure, ravnih šiška i razigranih slojeva, boje za kosu mogu nakon jednog odlaska frizeru u potpunosti transformirati vaš izgled i skinuti nekoliko godina.

Kad govorimo o bojama koje stvaraju mladolik izgled, tajna se nalazi u suptilnim pramenovima koji u kosu dimenziju i dinamičnost.

Plavoj kosi mladoliku osvježenje dodajte uz pomoć nježnih ružičastih i narančastih podtonova koji stvaraju strawberry blonde boju u čiju su se moć uvjerile brojne poznate trendseterice poput Blake Lively i Amy Adamas. Uz neobičnu, ali nevjerojatno raskošnu i sofisticiranu strawberry blonde nijansu, jednako efektnu promjenu koja skida nekoliko godina donosi i kombinacija tople nijanse plave i tamnije podloge koja se nazire u nekoliko milimetara suptilnog izrasta. Za ovim trikom u posljednjih nekoliko godina posegnule s brojne zvijezde, jer osim što stvara prirodni izgled, tamni izrast prekriva prve slijede vlasi.

Mladoliki izgled u raskošnim nijansama smeđe boje stvaraju svjetliji pramenovi, bilo da govorimo o plavim, svijetlosmeđim ili toplim bakrenim nijansama. O moćnom efektu svjetlijih pramenova u kosi govori i činjenica da su se upravo tehnike bojanja kose poput balayagea i palm paintinga istaknule među najvećim beauty trendovima ovog desetljeća.

U nastavku vam donosimo nekoliko boja za kosu koje imaju gotovo anti-ageing efekt i koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za savršeno proljetno osvježenje frizure.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: