Raskinuti ugovori s pet privatiziranih tvrtki u ŽZH

Agencija za privatizaciju ŽZH-a u proteklom razdoblju raskinula je kupoprodajne ugovore s kupcima pet privatiziranih tvrtki u ovoj županiji.

Tako će u idućem razdoblju Tvornica kružnih pila Posušje, SEP Nova Posušje, Ukraskamen Posušje, Tkaonica Ljubuški i Novorent Široki Brijeg ponovno biti pripremljeni za prodaju, stoji u izvješću Agencije za privatizaciju ŽZH-a.

Razlog zbog kojeg su raskinuti ugovori u spomenutim tvrtkama je neispunjavanje ugovorenih obveza. U programu rada Agencije za privatizaciju ŽZH za ovu godinu je i kontrola ispunjenja obveza po kupoprodajnim ugovorima, a vršit će se u poduzećima: JP Veterninarska stanica Posušje, Bigeste Ljubuški te ALTRA d.d. Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)

13 komentara

  • Kako jabuka nemea clanak o lijanovicin radnicin ili i urdnistvo misli da to nisu lijanovica radnici. Turcin vas kupijo kako vas nije stid dubrad jedna. On zatvara rdnike uz pomoc policije koja je krompumirana sa malon svoton krvavog novca.

  • Cak i neki sarajvski portali su objavili tu vjest sto jere baljuzga da nisu njegovi radnici a policija jos jednom neka vas je stid da vas bakir moze tako ubrzat da krenete na svoj narod koji je dosao po svoje place krvavo zaradene.

  • VAŽNO JE DA SU ČULI OVI IZ SARAJEVA A VI IZ ŠIROKOG VJEROVATNO NETREBATE DA ČUJETE TAKO VAM VJEROVATNO REČENO ŠTA JE SA OTP LIŠTICA KAKO JE TO SREĆKO PRIVATIZIRO JELI POMOGLA RODICA RADICA NISU VALJDA STARI JUGOSLAVENI IMALI UTJECAJ IVOTA BRANO MARKIĆ RADICA KAKOSE PRODA ĐAKOVO ROBNA KUĆA SKLADIŠTE TO JE POD KONTROLOM NOVIH PARTIJAŠA NA ČELU SA SREĆOM

  • A sta je s tvornicom kablova u tomislavgradu,sta je s planinskim dobrom koje je darovano lijanovicim pa kasnije sisovicim,sta je s kozarom sta je s plastikom sta je s robnom kucom koja je izgleda ko kurva svi je mazu niko ju nece da obnovi

  • Ko su novi vl. navedenih propali poduzeca.zasto se nekaze javno ko je i po kojoj cijeni uzeo,borak,otp,obnova transport,altra koja ni kune nije uplatila bivsim radnicima samodoprinose.
    ko u ovoj zapaniji moze profitirat,ekonomska nestabilnost trese svako domacinstvo pitanje je dana kad ce se prelit casa i narod poludit.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.