Ramljak – Razočaran sam, ovo je attack na mene!

Nogometaši Viteza u prošlom kolu remizirali su sa Krupom (1:1) u okviru 2. kola BH Telecom Premijer lige BiH.

Zanimljivo da su domaći navijači nakon meča bili veoma nezadovoljni dijeljenjem pravde glavnog suca Miloša Gigovića, koji je po njihovom mišljenju oštetio njihove ljubimce i tako utjecao na konačan rezultat. Prema izvještaju delegata, na poluvremenu ovog susreta Gigović je i fizički napadnut od predstavnika domaće momčadi Borislava Ramljaka.

Iz Viteza to demantiraju, ističu da Ramljak nikada nije napravio nijedan incident u svojoj karijeri.

“Dobro znam čovjeka, s njegovim ocem Ilijom imam i vrlo korektne poslovne odnose, bio sam u njihovoj obiteljskoj kući… Ma ni na kraj pameti mi nije bilo uvrijediti ga, prijetiti mu… nisam ja takav čovjek. Zašto bi ja, uostalom, takvo što činio pred brojnim svjedocima, pred pomoćnim sucima, pred nekoliko članova Uprave NK Vitez, pred zaštitarima…

Razočaran sam, zaista, i ozbiljno razmišljam zadovoljštinu potražiti na sudu. Jer sve ovo što se sada provlači kroz medije je atak na mene, na moj ugled a i na klub koji sam uvijek časno predstavljao“ – kazao je Ramljak za Vitez.info.

Iz NK Vitez stali su uz svog člana kluba istakavši da pozivaju suce, delegate, kontrolore, predstavnike klubova koji poznaju Ramljaka da kažu da li su od njega ikada čuli ružnu riječ, psovku, prijetnju… Sve u svemu, bit će zanimljivo vidjeti hoće li NS BiH uručiti kaznu za Ramljaka, njegovu prvu u karijeru, ili će žalba Vitežana ipak djelovati, te da li će kazna otići možda u ruke suca Gigovića.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.