Jozo Pavković ”Osoba godine” Europskog pokreta u BiH – Jabuka.tv

Jozo Pavković ”Osoba godine” Europskog pokreta u BiH

Europski pokret u Bosni i Hercegovini je na svečanoj akademiji ”Vrijeme je za Europu” u četvrtak u Cazinu uručio niz priznanja pojedincima za njihov pozitivan angažman i postignuća u BiH .

Nagradu ”Osoba godine” dobio je organizator ”Večernjakovog pečata” te direktor i glavni urednik Večernjeg lista u BiH Jozo Pavković. Primajući nagradu od predsjednika Europskog pokreta u BiH Predraga Praštala, Pavković je kazao da i to što on kao organizator izbora osobe godine dobiva nagradu za osobu godine govori koliko je BiH bogata i u svojoj jezičnoj različitosti.

”Nagradu za osobu godine može dobiti stotine tisuća onih iz tihe većine koji promoviraju da su različitosti bogatstvo naše države. Oni koji vide BiH u Europi kao državu tri suverena i jednakopravna naroda. Ova nagrada me obvezuje da pomognem kako bi europski pokret bio što masovniji”, kazao je Pavković.

Na svečanoj akademiji organiziranoj u okviru ”Dana Europe” veleposlanicima Hrvatske i Slovačke Ivan Del Vechiju i Janu Pšenici uručen je Orden naroda, građanki i građana BiH i Europskog pokreta u povodu okončanja diplomatskog mandata u BiH. Veleposlanicima Višegradske skupine u BiH (Češka, Mađarska, Poljska i Slovačka) uručene su plakete ”Europski prijatelj i partner EU integracija”. Posebna priznanja uručena su za promociju turizma i zaštite okoliša.

Nagrada ”Europski gradonačelnik regije” uručena je gradonačelniku Cazina Nerminu Ogreševiću.

(Fena)


16 komentara

  • Bravo moj vjerni skojevac lipo si se izgradio nema sta moj kolega bravar pa do osobe godine u evropi vidite malo omladino nije sve ni u fakultetu ima nesto i u partijskoj knjizici.

  • Znanstvenik europskog kalibra.
    Ovakvi njima i trebaju da provode svoje nad nama ostalima koji ne znamo ništa i ne vidimo svojim očima to oni misle.

  • Bravo,bravo ,još nek’ organizira štafetu,ma bravo Titov omladinac.I Tito bi bio ponosan na tebe,ako ništa oba ste bravara.

  • U toj svojoj svidljivosti i samodopadnosti si se pogubio.Ako već hoćeš biti novinar,onda piši ,izvještavaj,a ne pečat na pečat,nagrada na nagradu i gle čuda sve vas razotkri Enes Bešlagić.

  • Jednog dana će se o večernjakovu pečatu pričati kao i o štafeti.ništa=ništa.Iza velikog ništa se krije očito ovaj lik.

  • Idealan obrazac za samopromidžbu…daj pečat jednom političaru,jednom gospodarstveniku,jednom vrhunskom liječniku,nije loše i odvjetniku,daj još ,još,još,šta ja znam ko mi još može trebat….ovi za ovo ovi za ono…šta znaš….nek se nađe……naštancaj ti prika tih pečata…nek ne fali…bolje da pritekne nego da fali…

  • Bilo bi smjesno da nije zalosno. Zbog ovakvih likova koji su sve “kupili” u zivotu i strucnjaci za namjestanje laznih mirovina svojoj rodbini mladi ljudi bjeze u Njemacku.

  • Pa zar tek sada znate koga partija krsti taj nikada ne propada sada se pokrivaju sa fra Mladenom Hrkacem eeee dasu znali kakvi cuce u partiji ni krstena sol nebi pomogla auuuu.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.