Radost i slavlje u širokobriješkoj obitelji Šušak: Zice i Radica proslavili dijamantni pir – Jabuka.tv

Radost i slavlje u širokobriješkoj obitelji Šušak: Zice i Radica proslavili dijamantni pir

Doživjeti 60-godišnjicu braka je iznimno lijepo u životu dvoje ljudi. Takvo nešto svakako treba obilježiti i proslaviti a nadasve dragim “mladencima” poželjeti još puno godina zajedničkog života.

U subotu je u širokobriješkoj obitelji Šušak posebno svečano i veselo, a kako i ne bi bilo kad u svojoj obitelji proslavljaju dijamantni pir, 60- godišnjicu braka.

Tarzicije – Zice (1934. god.) i njegova žena Radica 1939. god – rođena Kraljević su prije 60 godina (12.veljače 1961.) u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije jedno drugom obećali vjernost do kraja svojega života. Vjenčao ih je fra Mariofil Perić.

U svojem zajedničkom životu dobili su troje djece, Marinu, Jadranku i sina Željka koji su im podarili desetoro unučadi ali i sedmoro praunučadi, piše ABC portal.

Zice je mirovinu dočekao kao komercijalist u GP Novogradnja u Širokom Brijegu a Radica je bila i još uvijek jeste domaćica. Žive u svojoj obiteljskoj kući na Trnu u blizini Širokog Brijega a zdravlje ih Bogu hvala dobro služi.

Naravno, kako i priliči “mladenci” su obnovili svoje bračne zavjete u subotu također u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u  Širokom Brijegu a svetu misu predvodio je fra Dane Karačić.

Obiteljsko slavlje povodom ovog lijepog događaja Zici i Radici priredili su njihovi najmiliji u obiteljskoj kući na Trnu.

Redakcija portala Jabuka.tv slavljenicima želi puno zdravlja, radosti i još puno obljetnica u zajedničkom životu.

(www.jabuka.tv)


19 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.