Radončić nudi milijun maraka osobi koja mu dokaže nepotizam

”Dajem milijun maraka svakome tko mi nađe da sam zaposlio bližega ili daljega rođaka u državnoj instituciji”, rekao je u intervjuu na Face TV vođa Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončić.

Govorio je i o tome kako vršiteljici dužnosti glavnoga državnoga tužitelja Tužiteljstva BiH netko treba dati izjavu Ramiza Delalića Ćele o ubojstvu bivšega pomoćnika direktora Agencije za istrage i zaštitu (AID) Nedžada Ugljena, a koju je Delalić dao mjesec dana prije smrti.

”Bakir Izetbegović previše je vremena izgubio na način da se nije posvetio pronalaženju novih dokaza za reviziju presude po tužbi protiv Srbije za genocid, ali razumijem odgovornost s kojom se šef SDA i bošnjački član Predsjedništva BiH mora nositi”, kazao je Radončić.

Također, Radončić je odgovorio i na pitanje hoće li se kandidirati na izborima 2018., kako je prognozirao pobjedu Donalda Trumpa na američkim izborima, te može li pobijediti Sebiju Izetbegović ako se kandidira za člana predsjedništva iz reda bošnjačkoga naroda.

Osvrnuo se i na pitanje kako promijeniti trasu autoputa prema Mostaru te tko su članovi pet privilegiranih bošnjačkih obitelji.

Radončić je objasnio i svoje kontakte s utjecajnim regionalnim vođama i potrebu tih kontakata, a govorio je i o odnosima s Bakirom Izetbegovićem, te o tome može li biti izvršen atentat na njega kao predsjednika SBB-a.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Otkud ljudini milion maraka?????
    Jebote da mi je sto maraka pita bi posto sarajevo.
    A mozda stvarno nije zaposlio robinu,a to ne znaci da nije zaposlio nekoga drugog preko veze.
    ma daj molim te.

  • Fahro se ranije toliko nakrao da njegova rodbina ne mora niti raditi nigdje narednih 20-50 god…Reci nam modus od učitelja sa sumnjivom diplomom,rat ništa nisi imao i odjednom nikoše tornjevi Avaza u centru Sarajeva na čijoj zemlji,kako sa čijim milijunima,milijardama…Ali jedno je kod Fahre za pohvalu i drugi političari su se nakrali,naklepali ali ništa onako ne grade i nikoga ne upošljavaju.Bakir može naka 3 Avaza napraviti i uposliti tisuće,hiljade radnika ali ne sigurnija je lova vani,Turska,Dubai i Islamske zemlje.Isti slučaj i kod političkih moćnika hrvata i srba…Ako su se i naklepali neka taj kapital vrte tu,netko će tu raditi,živjeti od toga,barem neke koristi..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.