Radno i u trening kampu Musa-Karačić

U klupskom kampu Musa-Karačić odvijaju se pripremni radovi u sklopu aktivnosti obnove ovog ključnog centra širokobrijeških nogometaša.

Riječ je o radovima na izgradnji trafostanice i postavljanju stopa za rasvjetne stubove koji će ubuduće osvjetljavati kamp Širokog Brijega.

Kako su izvijestili iz kluba, planirane su nove investicije kako bi obnovili i unaprijedili Kamp, te osigurali još bolje uvjete za razvoj mladih nogometnih talenata.

Pogledajte kako će izgledati tribina s kafićem u kampu Širokoga Brijega

Planiramo obnavljanje i moderniziranje svlačionica, renoviranje tribina i terena, pa se ovim putem obraćam svima koji mogu i osjećaju potrebu podržati obnovu Kampa da nam se priključe i postanu dio ove lijepe priče.

Svaki oblik podrške omogućit će daljnje unaprjeđenje Kampa te pružiti priliku mnoštvu djece iz Širokog Brijega i cijele Bosne i Hercegovine da se razvijaju kao sportaši i pojedinci, kazao je predsjednik Udruge „Kamp MK“ Mario Lončar koji rukovodi cijelim projektom.

Podsjetimo, u tijeku su završni radovi na stadionu Pecara, točnije rekonstrukciji travnjaka, a Širokobriježani će se na početku nove premijerligaške sezone nakon dugih devet mjeseci konačno vratiti kući.

Radovi privedeni kraju: Široki će uskoro zaigrati na Pecari

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Super što god neka se radi i ulaže,sa malo moglo se igrati na Blatu,a ne Baram ili mokrom docu i bilo bi super ajde željni smo nogometa i atmosfere na Pecari

    • Nije nije nego kako sam ja čuo i pouzdanih izvora da nosi u zadnje vrijeme onu specialnu košulju u svojoj ustanovi pa nije u mogučnosti da podjeli snama svoje stručno viđenje aktualnih dešavanja. Pojaviće se on opet , on je ko herpes uvjek ga evo opet

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.