Pogledajte kako će izgledati tribina s kafićem u kampu Širokoga Brijega

U povodu početka brojnih aktivnosti na obnovi Kampa ”Musa-Karačić” na Mostarskom Blatu u nedjelju je NK Široki Brijeg organizirao Dane otvorenih vrata na kojima su bili članovi Uprave, prijatelji, suradnici i navijači.

Svi nazočni upoznali su se s projektom izgradnje tribine i ugostiteljskog objekta na Kampu. Projekt potpisuje veliki navijač Širokog arhitekt Boris Soldo. Tijekom druženja svi nazočni imali su prigodu razgledati Kamp i prošetati se preuređenim svlačionicama.

Pozivamo sve zaljubljenike u širokobriješki nogomet, one kojima je NK Široki Brijeg u srcu, da nam se pridruže i postanu dio ove pozitivne priče koja je započela u našem Kampu. Svaka pomoć, bilo financijska ili u obliku resursa, bit će od neprocjenjive važnosti za daljnji razvoj Kampa i naših talenata. Imamo veliki potencijal i nastavimo zajedno graditi bolju budućnost za naš Klub, kazao je Mario Lončar, predsjednik Udruge ”Kamp MK” koja rukovodi cjelokupnim projektom rekonstrukcije i poboljšanja Kampa “Musa-Karačić” na Mostarskom Blatu.

U sklopu cijele svečanosti odigrane su i dvije utakmice između mlađih kategorija Širokog Brijega i Hajduka (2010. i 2012. godište).

Podsjećamo, Kamp “Musa-Karačić” na Mostarskom Blatu otvoren je 2010. godine. Od tada do danas postao je srce rasta i razvoja širokobrijeških nogometaša, rasadnik brojnih talenata, a sigurni smo kako će tako biti i u budućnosti, objavio je u ponedjeljak NK Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)

16 komentara

  • Kad ce na red doc da se na pecari nspravi mini montazna tribina na zapadnoj strani.Malo para i stadion dobiva lipsu sliku.Betonski zid kvari izgled.Uzmete samo plan sa rujevice.Mala tribina iznad ograda.

  • Obzirom na orkansku buru koja na blatu puse cca 300 dana u godini neznam koliko vam je dobro stavljat te suncobrane po toj terasi gore. Betonski zid nije siguran kad puse

  • Može se travnjak skratiti za metar ipo dva, srušiti betonski zid malo uzeti od ceste i može s napraviti fina tribina za domaće navijače. Ništa nije bilo nepoštenije nego kad je istok uzet Škriparima sada uvijek pjevaju u vjetar nikad se ništa nečuje

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.