Radovi privedeni kraju: Široki će uskoro zaigrati na Pecari

Radovi u završnoj fazi rekonstrukcije travnjaka na stadionu Pecara konačno se privode kraju.

Kako su u petak izvijestili iz kluba, sljedeći tjedan počinje postavljanje novog travnjaka.

Odradili smo završne pripremne radove za postavljanje novog travnjaka. U sljedećem tjednu stižu prvi kamioni trave iz Grčke i odmah krećemo s njezinim postavljanjem.

Već sada s velikom sigurnošću i odgovornošću mogu kazati kako će novi travnjak na stadionu Pecara biti urađen po najvišim standardima i spreman dočekati početak nove sezone u WWin ligi Bosne i Hercegovine, potvrdio je Aleksandar Zrnić, koordinator projekta rekonstrukcije travnjaka nakon obilaska stadiona i pregleda urađenih radova, izvijestili su iz kluba s Pecare.

Podsjetimo, uklanjanje travnjaka počelo je u listopadu 2023. godine, a radovi se izvode u okviru druge faze projekta ”Potpuna rekonstrukcija glavnih terena na stadionima Premijer lige BiH”.

Vrijednost ukupnog projekta iznosi preko 1.300.000 eura.

(www.jabuka.tv)

25 komentara

 • Sad tražiti obestećenje od NS BiH,sramotno,koliko traju radovi,pa gotovo se mogao izgraditi komplet novi stadion,a šta bi se desilo da je došao u pitanje opstanak u ligi…..

 • Idemo igracka pojacanja.Hitno sazivanje svih gospodarstvenika u hotel.Sta ste se stiskli.Treba klub igracki pojacat i igrati nogomet.Tko ce vas doci gledati u protivnom.Para ima samo privuci sve gospodarstvenike u klub.

 • Ja mislim ej da će ja mislim bit bolji široki u ovoj sezoni jer ja mislim da je pojačan vezni red i napad je najbolja od bolje obrane a tusmo imali probleme tako daje ova sezona sigur sjajna i bit će bajna

 • Slušaj der vamo: Malo zategnete krovište Gimnazije i rigips za 50 000 KM da se u nju može normalno ići, nakon toga naravno pečemo janje. Gradite godinu dana strukovnu, u kompleksu Dogane, u koju na jesen preseljavate Gimnaziju i Strukovnu, nakon toga pečemo više janjaca. U NOVU STRUKOVNU preseljavate učenike Gimnazije i Strukovne dok se zgrada GfDM obnavlja narednih 5 godina, naravno i nakon ovog poduhvata može opet obilnoooo janjetine. Nakon obnove GfDM vraćate gimnazijalce na Brig, strukovnjaci ostaju u novoj zgradi u gradu, i pravimo feštu sa 15 pečenih volova za građanstvo bez salate, salata je i onako za pedere.

  • Istina Gimnaziji je trebalo odmah “okrpiti krov” da u zgradu ne ulazi voda.A to nije nisku potrošnju ni teško i još uvijek se može.
   Što se ne radi je neshvatljivo.

 • ocemu raspravljate
  i svadate se jebavas nk siroki koga to zanima cudime nastosu bacili novac stadijon najgori u ligi kuca uzasamu aut liniju nema parking
  veceova bjeda od kluba dasam gospodarstvenik nebi dao feniga kamoli marku

 • za 10:59
  smecarski klub sa sela
  jadovi sad u prosnju da prezivi sezonu
  tko vas nezn skupobivas platijo jadnitismo kuku lele davam upalim svjecu🕯

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.