Radionica za razvoj mobilnih aplikacija u Širokom Brijegu

Udruga UPIT i Sajam informacijskih tehnologija (SIT), organiziraju besplatan tečaj i radionicu razvoja mobilnih aplikacija, jer su razvoj mobilnih aplikacija i oglašavanje preko mobilnih uređaja glavne teme ovogodišnjeg sajma SIT 2012. koji će se održati u Hotelu Park u Širokom Brijegu, 29. i 30. ožujka 2012. godine

Cilj tečaja je educirati domaće programere, razviti aplikacije prilagođene domaćem tržištu, te potaknuti razvoj aplikacija za pametne telefone s Android operativnim sustavom.

Radionica će obraditi kreiranje mobilnih aplikacija za Android uređaje sa besplatnim JAVA alatima koje nudi Google (Android, SDK, ADT Plugin for Eclipse i Eclipse), uz stalnu podršku predavača Tomislava Galića. Radionica će biti prilagođena početnicima sa osnovnim poznavanjem programiranja, ali će prednost imati oni koji imaju iskustvo u navedenim alatima i drugim programskim jezicima.

Maksimalan broj polaznika tečaja je 10
, a održavati će se u prostorijama udruge UPIT (Herceg Stjepana 69., Široki Brijeg).

Ukoliko ste kreativni, aktivno pratite događaje vezane uz mobilne aplikacije i imate ideju za razvoj istih, pošaljite svoju prijavu i kratki životopis na [email protected]. Navedite sva iskustva koja imate u radu sa računalima i programiranju te svoje osnovne podatke.

Ukoliko se prijavi veći broj zainteresiranih napraviti ćemo selekciju prema predznanju polaznika i odabrati one koji će moći pratiti program radionice.

Vaše prijave ćemo primati do 27.1.2012.

(www.sit.ba | www.jabuka.tv)

5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.