Radijske postaje prestaju puštati glazbu Michaela Jacksona

Nakon što je izašao novi dvodijelni dokumentarac “Leaving Neverland” koji se bavi pričama Jamesa Safechucka i Wadea Robsona koje je Michael Jackson navodno seksualno zlostavljao kada su imali 10 i sedam godina, neke radijske postaje odlučile su bojkotirati glazbu kralja popa.

Tri radijske postaje u Kanadi odlučile su prestati puštati Jacksonove hitove, a Christine Dicaire s jedne od njih, Cogeco, izjavila je da su tu odluku donijeli na temelju želja slušatelja, prenosi LAD bible.

Istu odluku donijele su i radijske postaje na Novom Zelandu. Sve radijske stanice u vlasništvu MediaWorksa i New Zealand Media Entertainment prestale su puštati stvari kao što su “Billie Jean”, “Beat It”, “Thriller”…

Ne odlučujemo o tome je li Michael Jackson kriv za pedofiliju ili ne, samo pazimo da naši slušatelji čuju onu glazbu koju zaista žele čuti, rekao je Leon Wratt iz MediaWorks grupe za Magic Talk.

Jacksonova smrt ostavila je mnoga neodgovorena pitanja, a čak ni nakon što su autori dokumentarca nanovo oživjeli ovu priču, mnogi i dalje ne vjeruju da je Jackson učinio ono za što ga optužuju.

Ipak, činenica jest da je tada 34-godišnji Jackson spavao više od 30 noći zaredom u istom krevetu s 13-godišnjim Jordeijem Chandlerom, i to u njegovoj kući u kojoj je tada živjela i Chandlerova majka. Spavao je s njim u istom krevetu i u kući njegova oca jer roditelji su bili razvedeni.

Također, petorica dječaka optužila su Jacksona za zlostavljanje, a Jackson je sa svim dijelio postelju (štoviše, u jednom je intervjuu priznao da u tome ne vidi ništa problematično). Radi se o Jordieju Chandleru, Jasonu Franciji, Gavinu Arvizu, Wadeu Robsonu i Jimmyju Safechucku. Jackson im je dao i nadimke. Chandler i Arvizo bili su Rubba, Robson je bio Little One, a Safechucka je zvao Applehead, prenosi Index.hr.

(www.jabuka.tv) 

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.