Putnik namjernik: Lijanović malo, malo pa u Tursku

Otkako je postao nezakoniti federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, Jerko Ivanković Lijanović proputovao je skoro cijeli svijet. Tako je u posljednje vrijeme često sudjelovao na konferencijama i seminarima na različitim kontinentima.

Zbog njegovih čestih odlazaka u inozemstvo, javnost se s pravom pita da Lijanović možda svoj resor nije zamijenio resorom vanjskih poslova. Kakvi su mu apeititi i ambicije, i kakva je BiH država, ni to nije nemoguće.

Druga opcija mogla bi biti da Lijanović iz navike putuje, s obzirom na to da je od 2006. do 2010. godine bio državni parlamentarac, a samim time član mnogih delegacija koje su o trošku države boravile van granica BiH.

No, više nego upečatljive su njegove česte posjete Turskoj, gdje je njegov sin Josip suvlasnik jedne turske industrije pilećeg mesa.

Tako je Lijanović ovih dana opet boravio u Turskoj, u Istanbulu, gdje je održana 6. ministarska konferencija Organizacije islamske konferencije (OIC) za sigurnost hrane i poljoprivredni razvoj.

Iako nisu potvrđene, informacije s terena govore da je skoknuo i do tvornice pilećeg mesa, kod svog sina.

(Dnevni avaz/Jabuka.tv)

18 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.