Nožem izbola supruga pred dvoje male djece?

Tijelo mlađe muške osobe, za koju se pretpostavlja da je umrla nasilnom smrću, pronađeno je u stanu u ulici dr. Ante Starčevića u Vukovaru. Navodno se sumnja da ga je nožem izbola supruga.

Vukovarac (29) ubijen je oko 5.45 sati u svome stanu u Ulici dr. Ante Starčevića u Borovu Naselju gdje je živio sa suprugom, dvoje djece i šurjakom. Prema neslužbenim informacijama, ubijen je hladnim oružjem, a na tijelu ima više ubodnih rana. Okolnosti zločina još nisu poznate, no policija je osumnjičenu osobu već privela u policijsku postaju na ispitivanje.

Luka Barunčić, glasnogovornik PU Vukovarsko–srijemske županije, kazao je da ih je o događaju obavijestila ženska osoba, ali za sada se ne zna o komu se radi. Iz policijskih krugova doznaje se da su na ulaznim vratima stana pronađeni tragovi provale te da u unutrašnjosti stana ima tragova borbe. Prema dosadašnjim saznanjima, policija još ne zna precizno vrijeme kada je došlo do zločina, a sva saznanja dodatno upućuju na to da su u vrijeme zločina u stanu bila i malodobna djeca.

Susjedi nisu čuli da su se svađali

Za sada ne mogu očekivati preciznije odgovore od supruge ubijenoga jer govori nepovezano. Susjedi o događaju ne znaju gotovo ništa, a nitko od njih nije niti čuo bilo kakvu buku ili druge zvukove iz stana.

”On je radio u građevinskoj tvrtki, a supruga je, koliko znamo, bila bolesna i bila na nekim operacijama. Ne znam za bilo kakve probleme unutar obitelji”, rekla je susjeda. Kolege su za nesretnog Vukovarca rekli da se isticao marljivošću i sposobnošću.

(Net.hr)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.