Putinova limuzina prodaje se za 1,3 milijuna dolara

U Rusiji se prodaje automobil za koji prodavatelj tvrdi da je bio protokolarna limuzina Vladimira Putina, što nije nemoguće pogleda li se o kako je zaštićenom Mercedes-Benzu riječ.

Na jednom od najvećih oglasnika za prodaju rabljenih vozila u Europi, mobile.de, trenutno se nalazi zanimljiv oglas u kojem se prodaje blindirani Mercedes-Benz S600 Pullman tip W140, čija je cijena 1,3 milijuna eura.

Nekadašnje protokolarno vozilo, predsjednička blindirana limuzina ruskoga predsjednika Vladimira Putina, proizvedena je 1994. godine, ima 394 konjskih snaga i šestlitarski V12 motor te je ukupno prešla 25.000 kilometara, tvrdi prodavatelj.

Ako koga zanima, kliknite na link, a za pogledati auto morat ćete potegnuti do Moskve. Čini se da je automobil u relativno korektnom stanju, ali ima vidljive tragove korištenja, naročito u prostoru za vozača i suvozača, prenosi tportal.hr.

Riječ je o vozilu s najvišim stupnjem zaštite za osobne automobile, koji kao novoga teško mogu kupiti fizičke osobe, rezerviran je za političare i državnike te poslovne ljude najvišega ranga.

Screenshot Mobile.de

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: