Putin pozvao Ruskinje da rađaju osmero ili više djece

Ruske predsjednik Vladimir Putin je pozvao ruske žene da imaju osmero ili više djece i da velike obitelji budu “norma”.

U govoru na Svjetskom ruskom narodnom vijeću u Moskvi Putin je kazao da će povećanje ruskog stanovništva biti cilj u sljedećim desetljećima.

Mnogi naši narodi održavaju tradiciju obitelji u kojoj se odgaja četvero, petero ili više djece. Sjetimo se da su u ruskim obiteljima naše bake i prabake imale i sedmero i osmero djece. Čuvajmo i oživimo te tradicije. Imati puno djece, veliku obitelj, trebalo bi postati norma, način života za sve narode Rusije, kazao je Putin.

Konferenciju je vodio poglavar Ruske pravoslavne crkve patrijarh Kiril, a sudjelovali su i predstavnici drugih tradicionalnih vjerskih organizacija Rusije. Tema je bila “Sadašnjost i budućnost ruskog svijeta”.

Stopa nataliteta u Rusiji je u stalnom padu od 90-ih, a zemlja je pretrpjela više od 300.000 žrtava od početka sukoba u Ukrajini, prema podacima koje ima Kijev.

(www.jabuka.tv)

11 komentara

    • Slažem i neslažem se s njime. Ovaj svijet već dugo vremena ide nizbrdo, ako Rusija padne pod Britansku upravu kao što je palo pola svijeta jao si ga nama. Najbolje bi bilo kad bio svak sebi, ali nemože. Ne odobravam Putina niti njegova djela daleko od toga, ali onaj ko sve kuva je sotonski London, svjetska banka krupni kapital ili ti duboka država.

  • Obratno je oni, rusi tamane ko zečeve jadne ukrajince za račun zapadnih psihopata, luđaka, soroša, gatesa i ostale demonske svite.Zato ginu ukrajinci za lgbt agendu, za transvetite, pedofile, luđake koji hoće svijet bez normalne obitelji i krašćanstva..

  • Bravo. Politicka partizanska hrvatska bagra sve u svojoj moci dela, da Hrvata ne bude. Dokle im salju devize iz tudine, neka sanjaju Hrvatsku i Hrvatske jezik u tudini. Svakako ce se asimilirati. Dodtle ce Iskariotima Partizancinama Vasington, Berlin, Brisel, Bec i Davos dozivotno isplatcivati solti za nestanak Hrvatskog puka.

  • Rađaju te djecu a mi cemo voditi ratove, proizvoditi viruse i ubijati ljude. Tako cemo biti jos bogatiji. Imacemo po 10 privatnih avijona i jahti i po stotine vila i stanova. Vasu djecu cemo slati u rat da ginu za nase bogaćenje. Bolesni umovi. Šaljite svoju djecu u ratove zlikovci.

  • Hoće li ih Putin diktator hraniti.Koliko ih je on napravio???Pohlepi bolesni i oholi maj.un,voli i žudi za materijalizmom,zato i ratuje,zlo od čovika,.

  • Umjesto na razvoj i natalitetk koji spominje on sve u oružje skrca. Zemlja najveća površinom treba još teritorija!? Umjesto da jača gospodarstvo i dobrosusjedske odnosoe on svako malo ratuje.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.