Pun amfiteatar na početku tečaja engleskog jezika

Napuniti  veliki amfiteatar Filozofskog fakulteta u Mostaru dva puta u jednom danu nije mala stvar. Jučer je to pošlo za rukom Studentskog zboru Sveučilišta u Mostaru na prvom, uvodnom,  predavanju iz engleskog jezika.

Naime, u 17 sati za početnu te u 18 za osnovnu i naprednu razinu okupljenim studentima predstavili su se predavači koji će im držati tečajeve iz engleskog jezika te im ukratko predstavili program rada. Predavači su studenti engleskog i hrvatskog jezika na Filozofskom fakultetu na Sveučilištu: Dragana Petrović, Ana Jurkić Raić, Lidija Palac i Mario Pinjuh. Polaznici su imali priliku odabrati termin koji im odgovara, te će tečajevi početi već sljedeći tjedan.

amfiteatar_zbor

Prisutne je pozdravio i pomoćnik Rektora za nastavu i studente, prof. Vojo Višekruna koji nije skrivao oduševljenje ovim projektom, dok je predsjednik Zbora, Vedran Arapović naglasio da su studentski predstavnici konačno baš pogodili ono što studentima treba. Za sada je svoj termin odabralo oko 500 studenata, a sličan uspjeh očekuje se u srijedu na prvom satu plesa, te u četvrtak na uvodnom predavanju njemačkog jezika.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.