Prvi državni zatvor u BiH primanjem prvih zatvorenika danas stavljen u funkciju – Jabuka.tv

Prvi državni zatvor u BiH primanjem prvih zatvorenika danas stavljen u funkciju

Prvi državni zatvor koji je svečano otvoren 22. lipnja ove godine, nakon kadrovskog popunjavanja te završetka obuka za novozaposlene danas je primio prve zatvorenike i pritvorenike.

Dinamika premještanja zatvorenika u Zatvor iz sigurnosnih razloga vršit će se postupno da bi se omogućilo novom osoblju, ali i zatvorenicima, da se adaptiraju.

Sukladno planu Zatvora, premještanje svih zatvorenika treba biti realizirano do kraja godine.

Iako je pandemija koja je zahvatila svijet 2020. godine uvelike otežala rad upravitelja i Ministarstva pravde Bosne i Hercegovine na konačnom stavljanju zatvora u pogon, bez obzira na sve poteškoće, današnjim danom prvi državni zatvor je stavljen i de facto u funkciju, priopćeno je iz Ministarstva pravde BiH.

Pogledajte kako izgleda unutrašnjost prvog državnog zatvora u BiH

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • Ovi sto su opljackali drzavu trebali bi prvi u ove odaje. Za Aluminij najmanje 10 kriminalaca pripada tu. Politicari u ovoj drzavi su nacinili najvecu stetu i pljacku od devedesetih do danas. Pa bi red bio da sa njima popunite te prostorije…

    • Treba ih kaznit ko stoku…svezat ih tuc svaki dan nedat da jaucu i zaplacu od bolova i sjena ispred njih da prezivljavaju… i stavit na sve tv.postaje …da gledamo…

  • Da je malo otic jedno 15-ak dana u ovaj sheraton i odmorit i dusu i psihu..i naspavat se…Sve DZABA..Koliko dobijes ako ukrades biciklo….? Morel zalec 15 dana..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.