Prva blogermania u Mepas Mallu

“Priroda ti daje lice koje imaš u dvadesetoj; na tebi je da zaslužiš lice koje imaš u pedesetoj.”

Ovom izjavom slavne Coco Chanel se vode bh beauty blogerice, a zasigurno i djevojke koje su jučer u vremenu od 16 do 20h odlučile posjetiti Mepas MallBlogermanu kako bi saznale različite trikove i tajne šminkanja. Pored naučenih novosti dijelila su se i različita iskustva među djevojkama o najvažnijoj sporednoj stvari ženama – šminkanju. Blogerice koje beauty brandove drže u malom prstu su se vrlo rado, sa osmjehom na licu, svojim savjetima trudile pomoći djevojkama u dilemama.

Prije neformalnog druženja bh blogerice koje vode poznate stranice: Make Up Ner(e)d, Šljokica, Make Up Arena, Unlimited Beauty, Dođoška u svijetu – šminke i cherryxas su držale prezentacije o ključnim stvarima koje bi trebala znati svaka žena zainteresirana za šminkanje.

Aktualne beauty teme koje su odabrale su bile:
“Tipovi i stanja kože, pravilna njega i odabir pudera”
“Najčešće pogreške u šminkanju”
”Sve o crvenom ružu”

Pored vrijednih savjeta blogerica, posjetiteljice su imale priliku dobiti besplatan beauty tretman. Spretni fizerski tim iz Red Carpeta i profesionalni vizažisti Bourjois branda su u tren oka transformirali djevojke kao da su krenule na modnu pistu, a Red Bull djevojke su pripremile dovoljne količine pića za sve posjetitelje!

Prva Blogermania u Mepas Mallu je zvanično i završila, a blogerice već kreću na skupljanje novih materijala i trendova koje će predstaviti i približiti našim djevojkama naredne godine.

(www.jabuka.tv)1 komentar