Proslavimo zajedno Svjetski dan učitelja!

Biti učitelj velika je odgovornost! Unatoč svim poteškoćama kroz koje prolaze mi znamo koliko je vrijedan i lijep njihov posao, jer su oni ti koji prenose znanje i pripremaju učenike za budućnost.

Svjetski dan učitelja obilježava se svake godine 5. listopada. Taj je dan prigoda da se pokaže da je rad učitelja i nastavnika prepoznat kao jedan od najvažnijih za ukupan razvoj društva te da se kao takav i cijeni.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana učitelja Mepas Mall je odlučio dati školarcima priliku da se zahvale svojim učiteljima na trudu, ustrajnosti i potpori koju im svakodnevno pružaju kroz kreativan i zanimljiv zadatak.

Potrebno je, naime, napisati sastav na temu Moj učitelj, moj heroj! u periodu od 20. rujna do 03. listopada 2019. Dakle, dragi naši školarci olovke u ruke i podijelite s nama svoja iskustva s učiteljima i što je to po čemu je vaš učitelj heroj.

Najkreativnijeg od vas očekuje iznenađenje koje će pamtiti cijeli život.

Stoga, kliknite na LINK i učitajte svoj sastav o učitelju heroju, te obradujte svog učitelja, ali i školske prijatelje vrhunskim iznenađenjima pripremljenim samo za vas.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu