Sastanak uz kavu plaćenu stihovima

Kava je mnogo više od napitka. Gorka, manje ili više slatka, bez ili sa mlijekom, kratka ili produžena „otvara nam oči“, razgaljuje, priprema nas za izazove koje donosi svaki dan, okuplja obitelji, prijatelje, susjede, kolege.

Ona je prilika za razgovor, druženje, za podijeliti brigu ili se od srca nasmijati u društvu dragih ljudi. Hercegovci i Bosanci su poznati kao kavopije. Kava se ovdje pije u svako doba dana i noći. Ona je sinonim za druženje i razgovor.

Ove godine, na Svjetski dan kave, ritualu ispijanja kave u BiH dodati će se vrijednost više u smislu inspiracije, kreativnosti, inovativnosti. Zato na Svjetski dan kave, 1. listopada pozovite dragu osobu u omiljeni kafić, odložite mobitele sa strane, družite se i uživajte u zajedničkim trenucima, razgovoru, smijehu i poeziji. Naručite dvije šalice omiljenog napitka.

Inspirirajte se, napišite zajedno pjesmu i tako platite račun.

Njegujući stoljeće i pol dugu tradiciju, čuvena bečka pržionica kave Julius Meinl, svjetski ambasador bečke kulture ispijanja kave, u ovoj posebnoj prilici nudi mogućnost susreta licem u lice i razmjenu kreativnih ideja.

Svatko onaj tko sa svojom dragom osobom napiše stihove inspirirane najljepšim emocijama može zatražiti dva topla napitka

Julius Meinl ohrabruje ljude da investiraju u ljudske odnose svojom godišnjom inicijativom „Meet With A Poem“. Ova inicijativa se provodi u više od 25 zemalja na Svjetski dan kave.

Toga dana, svatko onaj tko sa svojom dragom osobom napiše stihove inspirirane najljepšim emocijama može zatražiti dva topla napitka u određenim ugostiteljskim objektima koji poslužuju Julius Meinl i tako platiti račun.

Vodeći se dugogodišnjom povijesti bečkih kavana – mjesta susreta kreativaca koji uz kavu čitaju i pišu poeziju, u Julius Meinl vjeruju da kava i čaj služe kao savršen izvor kreativnog nadahnuća koje želi u svima pobuditi kroz kampanju „Meet With A Poem“.

Ovaj brend želi nadahnuti ljude da budu kreativni

Misija ovog brenda je nadahnuti ljude da budu kreativni i kroz svoju poeziju svijet učine boljim mjestom za život.

Kampanja će se u BiH provoditi u Mostaru, Banja Luci, Sarajevu, Trebinju, Prijedoru, Brčkom, Doboju, Tuzli, Zenici i Ljubuškom.

U Hercegovini će navedeni event biti u Tecu/Mostar, Hotel Bigeste/Ljubuški i Kenjac/Trebinje.

Budite dijelom ove svjetske priče koja će se istoga dana odvijati na više od 450 lokacija diljem svijeta. Kava i sjajno društvo će biti odlična prilika za poetsko nadahnuće. Napišite pjesmu i stavite na Instagram uz oznaku #MeetWithAPoem.

Kako biti dijelom ovog globalnog događaja saznajte na linku https://www.meinlcoffee.com/bs/.

*PR članak