Promijenjen statut HŠK Posušje, evo tko će sjediti u Upravnom odboru

Redovna skupština Hrvatskog športskog kluba Posušje održana je u ponedjeljak navečer u posuškoj kinodvorani.

Predsjedniku Skupštine Zvonki Landeki odazvalo se 29 članova, dok je njih sedam opravdalo svoj izostanak.

Predsjednik Upravnog odbora Dario Sesar prezentirao je financijsko izvješće kluba za prošlu godinu te je predstavio financijski plan za Premijer ligu BiH.

Nakon predsjednika kluba, skupštinarima se obratio i šef nogometne akademije Ivan Oreč koji je predstavio rad kluba u mlađim kategorijama i njihove sportske uspjehe te je kazao kako klub trenutno broji rekordan broj članova akademije.

Jednoglasnom odlukom skupštine promijenjen je statut kluba te se s dosadašnjih sedam članova Upravni odbor povećava na 11 članova, te je nakon toga smijenjena stara uprava koja je rukovodila klubom dvije godine.

Jednoglasnom odlukom članova skupštine, klub će u Premijer ligu BiH povest sljedeći ljudi: Dario Sesar, Petar Petric, Ivan Petric, Branimir Oreč, Bariša Šušnjar, Ivica Pavković, Damir Pavković, Damir Jurišić, Toni Marić, Frano Lebo i Ante Begić. Dok će nadzorni odbor činiti: Petar Pišković, Mladen Bešlić i Petar Širić.

Brutalno: Posušje objavilo kako će u budućnosti izgledati stadion Mokri Dolac

(www.jabuka.tv)7 komentara

  • Nazalost do 12 mjeseca se 90% vracamo u drugu ligu,osim ako duboko u dzep ne potegnu Vokel,Inja Basic, i welplast i ovi lokalni tajkuni,bez 7-8 odlicnih pojacanja 2 liga je dogodine opet realnost.

    • Ajde na klapaj gluposti, davati će netko pare za nečije nerealne ambicije i strane igrače. Ako će davati ima bitnijih stvari u Posušju, i sportova i studenata i potrebitih

  • Kolikoje obitelji sa djecom nemadu za knjige i kupatilo a davat DASE neko prndeca nigdje veze zasučite rukave i radite a uprava sve pene na tudjim ledjima cili život krpelj jedni

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.