Prometni kolaps u BiH: Prevrtanje autobusa, ralica, mnoštvo ozlijeđenih

Snijeg je ponovo izazvao kolaps širom Bosne i Hercegovine. Rano jutros došlo je do prevrtanja dva autobusa. Slike neočišćenih prometnica, manjih prometnih nesreća, pa čak i grtalice koja je sletjela sa puta šire se društvenim mrežama.

Magistralni put Novi Travnik-Gornji Vakuf. U 6:30 autobus autoprijevoznika BH Turs gubi kontrolu i slijeće sa puta. Ukupno 14 putnika zadobilo je ozljede.

Neki od njih su pušteni kući. Tri pacijenta su sa teškim tjelesnim ozljedama. Dva pacijenta su sa prijelomom glavice nadlaktične kosti, kaže Adnan Šatrović, liječnik u travničkoj bolnici.

U policiji SBŽ-a nisu mogli potvrditi jesu li loši uvjeti na putu uzrok nesreće.

Samo sat prije ove nesreće autobus Zenicatransa proklizao je i sletio sa puta u Željeznom Polju. U autobusu je bilo 15 putnika, no ozlijeđenih nije bilo.

Slike manjih prometnih nesreća uzrokovanih snijegom, duge kolone, loše ili nikako očišćene ceste širom BiH šire se društvenim mrežama. Kritično je, upozoravaju putnici, na Bradini i Kupresu.

Najviše pozornosti privukao je video grtalice koja je na Komaru sletjela sa puta.

Podsjećamo, snježne padaline stigle su i u Hercegovinu, zbog čega je u većini škola u Širokom Brijegu nastava obustavljena ili su satovi skraćeni.

Nastava: Prilagođeno u širokobriješkoj Gimnaziji, autobusi voze u sela, u Posušju otkazana

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.