Nastava: Prilagođeno u širokobriješkoj Gimnaziji, autobusi voze u sela, u Posušju otkazana

Nastava u širokobriješkoj Gimnaziji fra Dominika Mandića bit će održana u ponedjeljak, unatoč snijegu i susnježici koji su padali u prijepodnevnim satima.

Kako je za portal Jabuka.tv izjavio ravnatelj Gimnazije Miro Bošnjak, nastava će se odvijati prema prilagođenom programu.

Nastava za sve naše učenike počinje u 13:15 sati. Zbog vremenskih prilika, odnosno neprilika, nastava će biti skraćena i prilagođena vremenskim uvjetima. Pozivamo sve učenike koji žive bliže Gimnaziji i sve one koji su u mogućnosti da dođu na nastavu, istaknuo je ravnatelj širokobriješke gimnazije za portal Jabuka.tv, dodajući da su prilazi Gimnaziji i parking prostor dobrim dijelom očišćeni od snijega.

U međuvremenu je stigla i nova bitna informacija od autobusnog prijevoznika Miškić bus.

Kako je rečeno za portal Jabuka.tv, zbog olakšanih uvjeta prometovanja, ovaj autobusni prijevoznik ipak će prevoziti učenike iz većine širokobrijeških naselja, i to:

  • Kočerin
  • Ljubotići
  • Blato
  • Turčinovići
  • Dužice
  • Gradac
  • Knešpolje
  • Provo

U Posušju otkazana nastava

Također, iako je u jutarnjim satima bilo dvojbeno hoće li se nastava u Posušju održati u ponedjeljak, kasnije je objavljena informacija kako se u svim školama na području Općine Posušje nastava odgađa zbog vremenskih uvjeta.

Zbog novonastale situacije uzrokovane većom količinom snijega koji je napadao na cijelom području posuškog kraja, ravnatelji osnovnih i srednjih škola zajedničkim dogovorom odlučili su kako nastave u svim osnovnim i srednjim školama neće biti. Ovu odluku donijeli su iz sigurnosnih razloga za učenike, navedeno je u informaciji.

Podsjetimo, ponedjeljak 14. siječnja prvi je dan nastave nakon tri tjedna zimskog odmora za više stotina tisuća školaraca diljem Federacije BiH.

Nastava u ŽZH: Snijeg otežao odvijanje, odluke ovisno o okolnostima

(www.jabuka.tv)


27 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.