Profesor Atom dolazi u Mostar

Glavni junak kampanje ”Lajk za pametnu energiju” profesor Atom ima sve odgovore na pitanja iz oblasti energetske efikasnosti, a svoje znanje o energetskoj održivosti i korisne savjete o načinima pametne upotrebe energije dijeli djeci i mladima širom BiH.

Ukoliko želite upoznati profesora Atoma i saznati sve o značaju energetske efikasnosti, zaštiti okoliša i uštedi energije u svakodnevnom životu posjetite edukativno-zabavni događaj koji će se održati u četvrtak, 24. prosinca 2015. godine u Mostaru u Mepas Mallu u razdoblju od 17.00 do 21.00 sat.

Najmlađi posjetitelji i njihovi roditelji imat će priliku sudjelovati u kvizu znanja i osvojiti zanimljive nagrade, a najsretnije očekuje i posebni poklon profesora Atoma – novi bicikl!

Edukativno-zabavni događaji ”Lajk za pametnu energiju” organiziraju se u okviru projekta ”Zeleni ekonomski razvoj” koji UNDP u BiH implementira u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša Federacije BiH i Fondom za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske. Financijsku podršku osigurava Švedsko veleposlanstvo u BiH.

Projekt za cilj ima smanjenje trošenja javnih sredstava na potrošnju energije i vode, te omogućavanje povoljnih uvjeta za ulaganje u infrastrukturne mjere energetske efikasnosti, uz istovremeno stvaranje ”zelenih radnih mjesta”.

Više informacija o projektu ”Zeleni ekonomski razvoj” možete pronaći na web stranici UNDP-a kao i na stranici namijenjenoj mlađoj populaciji.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.