Procurio posljednji Maradonin video, nekoliko dana prije smrti: Zahvaljivao je kontroverznom kirurgu

Argentinska Cronica TV dokopala se videa na kojem posljednji put vidimo živog Diega Maradonu, legendarnog nogometaša koji je preminuo 25. studenog prošle godine. Do sada se vjerovalo da je posljednji video snimljen kada je izašao iz bolnice.

Njegova iznenadna smrt potresla je mnoge, a dva mjeseca kasnije njegov kirurg i psihijatar naći će se pred sudom zbog navodnog nemara o Maradoni.

Podsjetimo, 2. studenog Maradona je primljen u bolnicu, a samo dan kasnije podvrgnut je velikoj operaciji zbog hematoma na mozgu. Svega devet dana kasnije otpušten je iz bolnice na kućnu njegu, a 25. studenog preminuo je od posljedica srčanog udara.

Nekoliko dana prije smrti Maradona je snimio videoporuku za svog doktora koji ga je operirao Leopolda Luquea, koji će se naći pred sudom zbog sumnji da nije adekvatno liječio Argentinca.

Pao sam i lupio glavom, ali sve je u redu. Znaš da ne volim intimne trenutke, ali kada se zbližim s nekim, izađem iz svoje zone ugode. Šaljem ti poljubac, Luque. Leopoldo Jacinto Luque, rekao je u videu koji je snimila njegova djevojka Veronica Ojeda, prenosi Gol hr.

Isti je taj liječnik na dan kada je Maradona preminuo u razgovoru sa spomenutim psihijatrom rekao:

Smiri se. Na putu sam prema njemu. Čini se da je debeli mrtav. Objavi da je mrtav. Čini se da je imao srčani zastoj. Nemam pojma što je napravio. Na putu sam prema njemu, idiot, rekao je Luque, te kasnije još dodao da je bio kompleksan pacijent i da su svi bili toga svjesni.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.