Procurile fotografije navodnih NLO-a koje je uslikala američka vojska – Jabuka.tv

Procurile fotografije navodnih NLO-a koje je uslikala američka vojska

Posjećuju li izvanzemaljci doista Zemlju i zašto se ne jave kad su već tu? To su pitanja na koja entuzijasti, ali i znanstvenici, već godinama traže odgovor.

Maštu i nadu, s vremena na vrijeme, pobude im i snimke američkog zrakoplovstva koje prikazuju neidentificirane letjelice ili objekte i bliske susrete vojnih pilota s njima.

Da u američkoj vojsci ozbiljno shvaćaju takve susrete, govori i činjenica kako je Ministarstvo obrane osnovalo radnu skupinu kojoj je jedini zadatak proučavati neidentificirane zračne fenomene.

Tako su veliku pozornost izazvala dva povjerljiva izvještaja Pentagona u kojima se spominju “neidentificirani leteći objekti”, ali i fotografija neobičnog objekta iznad Atlantskog oceana. Izvještaji su objavljeni 2018. i 2019. godine, a da uopće postoje, otkrio je The Debrief na temelju razgovora s brojnim kontaktima u obavještajnoj zajednici.

U jednom od izvještaja nalazi se i fotografija koja prikazuje neidentificirani objekt kako izranja iz oceana i leti prema nebu nevjerojatnom brzinom. Fotografija, na kojoj se vidi neidentificirani srebrni predmet oblika kocke, snimljena je iz kokpita F/A-18 borbenog zrakoplova navodi Zimo.hr.

Stručnjaci koji su vidjeli fotografiju ističu kako predmet podsjeća na GPS transponder koji se zna ispuštati u atmosferu kako bi se pratile vremenske pojave poput uragana. No transponder, koji je zapravo sonda, ne može se kretati takvim brzinama kakve se opisuju u izvještaju.

Iako su ti izvještaji povjerljivi i njihov točan sadržaj nije dospio u javnost, pokazuju kako američka vojska ozbiljno shvaća susrete s nepoznatim letjelicama te je spremna istraživati ih i više no što otkriva javnosti.

Britanski stručnjak za NLO-e, s kojim je kontaktirao Daily Mail, istaknuo je kako je američki predsjednik na odlasku Donald Trump u nekoliko navrata spominjao kako zna neku veliku tajnu o NLO-ima koju bi mogao otkriti. Možda da su izvanzemaljci već među nama?

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.