Pripreme za MOSTIMUN konferenciju – u tijeku!

Ovom prilikom obavještavamo javnost da je aplikacijski proces za delegate završio 5. veljače. Broj pristiglih aplikacija je mnogo veći nego što je Organizacijski tim u mogućnosti prihvatiti. Dokaz koliko je MOSTIMUN uspješan, govori i ovogodišnji broj prijava – njih više od 120.

Ovim putem iskreno želimo zahvaliti našim partnerima koji podržavaju ovu konferenciju od njenih samih početaka, Studentskom zboru Sveučilišta u Mostaru i Uniji studenata Univerziteta Džemal Bijedić. U ime svih sudionika iz Mostara zahvaljujemo im se na dodjeli 12 stipendija kojima će se pokriti svi troškovi sudjelovanja na konferenciji. Bez njihove financijske i logističke podrške realizacija jednog od najvećih bh. studentskih projekata bila bi nemoguća.

MUN (Model Ujedinjenih Naroda) je međunarodna studentska konferencija simulacije rada Ujedinjenih naroda. I ove godine  održat će se u Mostaru, pod nazivom MOSTIMUN, i tom će prilikom doživjeti svoje  peto izdanje u razdoblju od 3. do  7. travnja. Tijekom ovih pet dana studenti – delegati će imati priliku lobirati, pregovarati, davati prijedloge rješenja najvažnijih međunarodnih problema, tj. imat će mogućnost biti predstavnici zemalja članica UN-a. Prošle godine na našoj konferenciji je sudjelovalo više od 80 sudionika, iz 20 zemalja svijeta, sa 3 kontinenta.

Za više informacija, posjetite njihovu službenu stranicu:  http://mostimun.org/

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.