Pozivaju se građani na provjeru dokumenata zbog nadolazećih izbora

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Širokoga Brijega poziva sve građane koji imaju prebivalište na području Širokoga Brijega da izvrše uvid i provjeru u izvadak iz Privremenoga središnjega biračkoga popisa u Centru za birački popis u matičnom uredu (zgrada Gradske uprave) u ulici fra Didaka Buntića 11 zbog provjere točnosti podataka u razdoblju od 4. lipnja do 4. srpnja 2016. godine.

Pozivaju se raseljene osobe koje se nalaze na području Širokoga Brijega da izvrše uvid i provjeru u izvadak iz Privremenoga središnjega biračkoga popisa u Centru za birački popis u matičnom uredu  (zgrada Gradske uprave) u ulici fra Didaka Buntića 11 te da se izjasne za opciju glasovanja. Krajnji rok je 19. 07. 2016. godine.

Pozivaju se svi građani koji imaju prebivalište na području Širokog Brijega, a koji do sada nisu izvadili CIPS-ove osobne iskaznice da iste izvade kako bi mogli ostvariti svoja građanska prava, odnosno glasovati na predstojećim izborima, stoji u priopćenju koje potpisuje Mate Mikulić, predsjednik Gradskoga izbornoga povjerenstva.

(www.jabuka.tv)9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.