Priopćenje o zdravstvenom stanju mons. Ante Jozića

Opće zdravstveno stanje mons. Jozića je i dalje ozbiljno, ali su primjetni veliki pomaci u poboljšanju, što daje nadu za dobar daljnji oporavak, navodi se u priopćenju objavljenom u utorak.

Splitsko-makarska nadbiskupija uputila je priopćenje o zdravstvenom stanju mons. Ante Jozića koje prenosimo u cijelosti.

Ovim putem obavještavamo javnost da su 15. travnja na mons. Anti Joziću izvršeni novi kirurški zahvati na liječenju prijeloma kostiju lijeve noge. Već prije toga zahvata liječnici su mons. Jozića odvojili s respiratora te je započeo samostalno disati i reagirati na kontakt.

Opće zdravstveno stanje mons. Jozića je i dalje ozbiljno, ali su primjetni veliki pomaci u poboljšanju, što daje nadu za dobar daljnji oporavak.
Ponovno zahvaljujemo svima koji šalju pisma, brzojave te poruke molitve i suosjećanja sa željama za što brži oporavak. Također, još jednom zahvaljujemo u ime Splitsko-makarske nadbiskupije kao i u ime obitelji i prijatelja mons. Jozića ravnatelju, liječnicima i čitavom medicinskom osoblju KBC-a Split na trudu kojeg ulažu u radu s bolesnicima naše bolnice.

Podsjetimo, mons. Jozić  teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila 7. travnja u tunelu Sveti Ilija. U stravičnom frontalnom sudaru smrtno je stradao mladi vozač iz Imotskog, dok se mons. Jozić u splitskoj bolnici još uvijek bori s posljedicama ozljeda koje je zadobio tom prilikom.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.